Σε δημοπρασία για τα παιδιά της σεισμόπληκτης Τουρκίας τα «αμφιλεγόμενα» παπούτσια
Φυσικά ο Μίλτος Τεντόγλου εκτός από τεράστιος αθλητής, είναι και φοβερή προσωπικότητα. Έτσι μαζί με τον προπονητή του Γιώργο Πομάσκι αποφάσισαν να προχωρήσουν σε μια σημαντική πρωτοβουλία.

Κατά την άφιξη τους από την Γαλλία όπου ο Έλληνας Ολυμπιονίκης πήδηξε στα 8,41μ και έκανε φετινό ρεκόρ στον κόσμο στο μήκος ο ομοσπονδιακός προπονητής αποκάλυψε ότι τα επίμαχα παπούτσια θα δοθούν σε δημοπρασία με τα χρήματα να πηγαίνουν στα παιδιά που επλήγησαν από τους σεισμούς της Τουρκίας. Έχω πει στον Μίλτο να κρατήσουμε τα παπούτσια που του ακύρωσαν το άλμα, να τα βγάλουμε σε δημοπρασία, να πάρουμε τα λεφτά για να τα δώσουμε στα παιδιά της Τουρκίας» είπε ο Γιώργος Πομάσκι.

Για την ακύρωση του ρεκόρ λόγω των παπουτσιών σημείωσε: «Αυτά τα έχουμε συνηθίσει. Δεν έγινε σε μεγάλη οργάνωση. Δεν έχασε μετάλλιο. Αύριο συνεχίζουμε».

Ο Μίλτος Τεντόγλου δείχνει για άλλη μια φορά ότι εκτός από μεγάλος αθλητής είναι σπουδαίος άνθρωπος! Τα παπούτσια είναι αυτά που φορούσε στο Τορούν όπου έκανε το ρεκόρ (8,40μ) και ακυρώθηκε από την World Athletics.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ