«Μονόδρομο» αποτελεί «η συμπόρευση με το ΚΚΕ και την ΚΝΕ, για όποιον δε συμβιβάζεται με τα όρια που επιβάλλει το σύστημα, το κράτος, το κέρδος των λίγων αφεντικών», τόνισε ο γενικός γραμματέας του Κομμουνιστικού Κόμματος Ελλάδος, Δημήτρης Κουτσούμπας, στο 45ο Φεστιβάλ ΚΝΕ – Οδηγητή, στη Θεσσαλονίκη.

«Γιατί κόντρα στην άποψη «δεν αλλάζουν τα πράγματα» το Φεστιβάλ έχει απάντηση. Με τους αγώνες, τα όνειρά μας, τη δύναμή μας μπορούμε να χτίσουμε έναν κόσμο λέφτερο, ανοιχτό, γεμάτο ελπίδα, τον σοσιαλισμό» είπε ο κ. Κουτσούμπας και συνέχισε: «Είναι όμως και κάτι άλλο. Το Φεστιβάλ της ΚΝΕ ενσαρκώνει τις αρετές της προσφοράς, της ζωντανής συμμετοχής, της δράσης, της οργάνωσης, της πραγματικής δημοκρατίας».

Ο γ. γραμματέας του ΚΚΕ επεσήμανε ότι αυτές είναι «αρετές, που το σύστημα, τα κόμματα και οι διάφοροι μηχανισμοί του, προσπαθούν να συκοφαντήσουν και να διαγράψουν από τη ζωή του λαού και της νεολαίας, ως κάτι παλιομοδίτικο» και να βάλουν στη θέση τους, «τα κόμματα του διαδικτύου και του facebook, τα ηλεκτρονικά συνδικάτα, την ψηφιακή δήθεν δημοκρατία».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ