Στη μεγάλη Παγκόσμια Έκθεση για τον Τουρισμό, τη World Travel Market – WTM, που πραγματοποιείται στο Λονδίνο, βρίσκεται ο υπουργός Τουρισμού κ. Χάρης Θεοχάρης.

Ο υπουργός Τουρισμού κ. Θεοχάρης έδωσε συνέντευξη τύπου σε Έλληνες και ξένους δημοσιογράφους όπου αναφέρθηκε στον σχεδιασμό του υπουργείου για την επόμενη ημέρα του ελληνικού τουριστικού προϊόντος. Μίλησε για το 10ετές πλάνο του υπουργείου Τουρισμού, για τις εκτιμήσεις της ηγεσίας του υπουργείου για τη φετινή χρονιά αλλά και για το 2020. Ο κ. Χάρης Θεοχάρης σε δηλώσεις του στους ανταποκριτές των Ελληνικών Μέσων Ενημέρωσης μίλησε για το επικείμενο Brexit και πως αυτό θα επιδράσει στο εγχώριο τουριστικό προϊόν, για το θέμα της Thomas Cook, για τον διεθνή ανταγωνισμό και τη στροφή του ελληνικού τουριστικού προϊόντος στην αειφόρο ανάπτυξη.

Ποιες οι εκτιμήσεις για το 2020

“Κλείνουμε τη χρονιά δυνατά και κοιτάζουμε το 2020 με αισιοδοξία. Με σκληρή δουλειά και με τη συνεργασία δημόσιου και ιδιωτικού τομέα το 2020 θα σπάσει ακόμα πιο μεγάλα ρεκόρ και στην ποιότητα και στην ποσότητα. Η ποιότητα, η βιωσιμότητα και η αυθεντικότητα του ελληνικού τουριστικού προϊόντος αποτελεί τη βάση της στρατηγικής μας”.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ