«Μάχη» Κυριάκου Μητσοτάκη – Αλέξη Τσίπρα στην Βουλή με φόντο… τις εκλογές – Τα σενάρια για κάλπες μέσα στο καλοκαίρι
Έντονο «άρωμα» εκλογών σήμερα στη Βουλή στη «μάχη» των πολιτικών αρχηγών.

Την παραμονή της επετείου για τα 3 χρόνια διακυβέρνησης από τη ΝΔ καλεί ο Πρωθυπουργός τους αρχηγούς στη Βουλή, σε προ ημερησίας διατάξεως συζήτηση για την κοινωνική πολιτική της κυβέρνησης.Η «σύγκρουση» αναμένεται να είναι μετωπική και εφ’ όλης της ύλης, δίνοντας ένα χαρακτήρα προεκλογικής αντιπαράθεσης στο κοινοβουλευτικό «μπρα ντε φερ » Ίσως να είναι και η τελευταία τετ α τετ «σύγκρουση» των αρχηγών πριν από τις εκλογές.

Ο στόχος του Πρωθυπουργού
Ο στόχος του Κυριάκου Μητσοτάκη είναι διττός: από τη μία να αναδείξει τα πεπραγμένα της κυβέρνησης στο κοινωνικό πεδίο, εν μέσω μάλιστα πολλαπλών κρίσεων, και από την άλλη, να αντιπαραβάλει το έργο της κυβέρνησης της ΝΔ με το αντίστοιχο της κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑΗ συζήτηση διεξάγεται σε ένα περιβάλλον στο οποίο η Ν.Δ. συμπληρώνει τον 3ο χρόνο στη διακυβέρνηση και μπαίνει στον 4ο χρόνο, που είναι νομοτελειακά το έτος των εκλογών.

Κι ενώ φουντώνουν τα σενάρια ακόμη και για κάλπες μέσα στο καλοκαίρι, είναι πολλοί αυτοί που εκτιμούν ότι στη σημερινή συζήτηση και μετά από όσα θα πει ο Πρωθυπουργός, θα έχουν μια πιο καθαρή εικόνα των προθέσεων του ή και των αποφάσεων του για τον χρόνο των εκλογών.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ