Το γεγονός ότι η ηγεσία της πυροσβεστικής γνώριζε για την ύπαρξη νεκρών στο Μάτι, πολύ πριν την περιβόητη συνέντευξη τύπου για την φονική πυρκαγιά στο Μάτι, επιβεβαίωσε, κατά την απολογία του, στο Τριμελές Πλημμελειοδικείο της Αθήνας, ο πρώην αρχηγός της πυροσβεστικής Σωτήρης Τερζούδης.

Ο κ. Τερζούδης παραδέχθηκε πως γνώριζαν για την ύπαρξη νεκρών το βράδυ που δόθηκε η η συνέντευξη παρουσία του τότε πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα, ενώ απαντώντας σε ερώτηση του εισαγγελέα της έδρας υποστήριξε ότι η δυναμική του φαινομένου δεν τους έδωσε χρόνο για να κάνουν κάτι περισσότερο από αυτό που έκαναν.Ο κ. Τερζούδης παραδέχθηκε πως γνώριζαν για την ύπαρξη νεκρών το βράδυ που δόθηκε η η συνέντευξη παρουσία του τότε πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα, ενώ απαντώντας σε ερώτηση του εισαγγελέα της έδρας υποστήριξε ότι η δυναμική του φαινομένου δεν τους έδωσε χρόνο για να κάνουν κάτι περισσότερο από αυτό που έκαναν.

Ο κατηγορούμενος απαντώντας σε ερωτήσεις του εισαγγελέα της έδρας είπε ότι η πληροφορία για εντοπισμό σορών στο πύρινο μέτωπο έφτασε στις 19.54 το βράδυ της 23ης Ιουλίου 2018.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ