Óýóêåøç êáé ìå ôç óõììåôï÷Þ ôùí ôïðéêþí öïñÝùí ãéá ôï èÝìá ôçò áêôïðëïúêÞò óýíäåóçò óôï ÌÝãáñï Ìáîßìïõ, õðü ôïí õðïõñãü Åðéêñáôåßáò, Ãéþñãï Ãåñáðåôñßôç, ôçí ÄåõôÝñá 19 Áõãïýóôïõ 2019. (EUROKINISSI/ÃÉÁÍÍÇÓ ÐÁÍÁÃÏÐÏÕËÏÓ)

Κυβερνητικές πηγές σχετικά με τη σύσκεψη με φορείς της Σαμοθράκης αναφέρουν τα εξής: «Σε ευρεία σύσκεψη με φορείς της Σαμοθράκης στο Μέγαρο Μαξίμου, εκφράστηκε με σαφή τρόπο η βούληση της κυβέρνησης να αντιμετωπιστούν όχι μόνο τα προβλήματα που προέκυψαν στην ακτοπλοϊκή σύνδεση, αλλά και να προχωρήσουν άμεσα τα έργα υποδομών και τουριστικής ανάπτυξης, που θα βελτιώσουν την καθημερινότητα των πολιτών και των επισκεπτών της» τονίζουν κυβερνητικές πηγές.

Σχολιάζοντας δε την ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ για τα κυβερνητικά μέτρα λένε πως: «Ο ΣΥΡΙΖΑ, είναι φυσικό να μην θέλει να ακούει για την κατάσταση του λιμανιού της Σαμοθράκης και αραδιάζει τις ανεκπλήρωτες υποσχέσεις του. Οι κάτοικοι του νησιού γνωρίζουν πολύ καλά ότι όλα όσα τους έταξε ο κ. Τσίπρας έμειναν λόγια του αέρα».

Σημειώνεται πως στην ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ κατηγορεί την κυβέρνηση «για επικοινωνιακούς χειρισμούς που στόχο έχουν να καλύψουν το «φιάσκο» με το δεκαήμερο αποκλεισμό της Σαμοθράκης, καθώς και για ολιγωρία και προχειρότητα στο χειρισμό του ζητήματος».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ