Πρόσωπο με πρόσωπο ήρθαν το βράδυ της Τρίτης 15 Δεκεμβρίου 2020, στη Βουλή, κατά τη συζήτηση για τον προϋπολογισμό, ο Αλέξης Τσίπρας με τον Ανδρέα Λοβέρδο, με τους φωτορεπόρτερ να… καραδοκούν. Ήταν η πρώτη φορά που οι δύο άνδρες συναντήθηκαν αφότου έγιναν οι αποκαλύψεις στο βιβλίο που έγραψε ο Ανδρέας Λοβέρδος, με τίτλο «Απόπειρα δολοφονίας» και αφορούσαν στην απόφασή του να… δείρει τον Αλέξη Τσίπρα μέσα στη Βουλή (!) λόγω της υπόθεσης Novartis και την εμπλοκή του ονόματός του σε αυτήν από την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ίδιος ο Ανδρέας Λοβέρδος υποστηρίζει πως μίλησε σε πολύ φιλικό κλίμα με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ και οι φωτογραφίες δείχνουν πως οι δύο άνδρες ίσως… συζήτησαν και το επίμαχο θέμα.

Να σημειωθεί ότι στο βιβλίο του ο Ανδρέας Λοβέρδος περιγράφει πώς ο ίδιος βρέθηκε στη δίνη του κυκλώνα για το σκάνδαλο Novartis. Λίγο πριν έρθει στη Βουλή, τότε, η πρόταση για τη συγκρότηση της προανακριτικής επιτροπής, ο Ανδρέας Λοβέρδος περιγράφει στο βιβλίο του ότι σκέφτηκε να δείρει τον τότε πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα μέσα στη Βουλή.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ