Την ώρα που τα σενάρια συνωμοσιολογίας και οι μυστικιστικές θεωρίες πολλαπλασιάζονται για τα ιπτάμενα αντικείμενα που καταρρίφθηκαν στις ΗΠΑ, ο Λευκός Οίκος έδωσε απαντήσεις και διευκρινίσεις, κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης τη Δευτέρα.

Ο εκπρόσωπος του Λευκού Οίκου, Τζον Κίρμπι, δήλωσε ότι δεν υπάρχει ένδειξη για εξωγήινη δραστηριότητα σχετικά με την κατάρριψη των ιπτάμενων αντικειμένων. «Λατρεύω την ταινία “Ε.Τ. ο Εξωγήινος”, αλλά ας μείνουμε εκεί» είπε αστειευόμενη η Καρίν Ζαν-Πιερ.
Η σύμβουλος του Λευκού Οίκου, Καρίν Ζαν-Πιερ (Karine Jean-Pierre) διευκρίνισε ότι δεν υπάρχουν ενδείξεις εξωγήινων ή εξωγήινης δραστηριότητας στις πρόσφατες καταρρίψεις αγνώστου ταυτότητας ιπτάμενων αντικειμένων πάνω από τη Βόρεια Αμερική.

Η εκπρόσωπος του Συμβουλίου Εθνικής Ασφάλειας του Λευκού Οίκου απέδωσε στην κυβέρνηση του Τζο Μπάιντεν και τις οδηγίες του ίδιου του προέδρου στην κοινότητα πληροφοριών των ΗΠΑ για την ανακάλυψη ότι «η Κίνα έχει ένα πρόγραμμα μπαλονιών σε μεγάλο υψόμετρο για συλλογή πληροφοριών που συνδέεται με τον Λαϊκό Απελευθερωτικό Στρατό». Και πρόσθεσε: «Λειτουργούσε κατά την προηγούμενη διοίκηση, αλλά δεν το εντόπισαν. Το εντοπίσαμε».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ