«Δεν κρύφτηκα, δεν κρύβομαι και δεν θα κρυφτώ πίσω από καμία βουλευτική ασυλία», τόνισε ο πρώην Υπουργός Υποδομών και Μεταφορών, βουλευτής Σερρών της Νέας Δημοκρατίας, κ. Κώστας Καραμανλής, κατά την παρέμβαση του στη συζήτηση επί της πρότασης δυσπιστίας κατά της κυβέρνησης.

Ο κ. Καραμανλής απέρριψε τον ισχυρισμό της Αντιπολίτευσης ότι δήθεν ήθελε την έδρα για να έχει βουλευτική ασυλία. «Ξέρετε πολύ καλά κυρίες και κύριοι της αντιπολίτευσης ότι αυτό καμία σχέση με την πραγματικότητα δεν έχει», δήλωσε.

«Καμία βουλευτική ασυλία δεν έχω για τα Τέμπη», ξεκαθάρισε ο κ. Καραμανλής. «Το θέμα των Τεμπών υπάγεται στο άρθρο 86 του Συντάγματος. Κι εκεί η διαδικασία είναι συγκεκριμένη. Και είτε είμαι βουλευτής σήμερα, είτε δεν ήμουν, τίποτα απολύτως δεν θα άλλαζε. Το ξέρετε, αλλά επιλέγετε να λέτε ψέματα», τόνισε επίσης.

«Σε όλη μου τη διαδρομή άσκησα πάντα τα καθήκοντά μου με ευσυνειδησία, εντιμότητα και ηθική. Δεν έχω να κρύψω κάτι, ούτε και να φοβηθώ. Στέκομαι εδώ και σας κοιτώ στα μάτια. Με απόλυτο σεβασμό στη μνήμη αυτών που χάθηκαν και στις οικογένειές τους. Όποιος έχει πραγματικές κατηγορίες για εμένα με αποδείξεις, ας σταματήσει να κραυγάζει και ας τις φέρει. Είμαι εδώ. Θα είμαστε εδώ», δήλωσε ο κ. Καραμανλής απευθυνόμενος στα κόμματα της Αντιπολίτευσης.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ