https://www.youtube.com/live/yPnPAhNcchk?feature=share

Οι πολίτες θα πειστούν ότι υπάρχουν εξασφαλισμένοι πόροι και συνεκτική λογική. Έχουμε εξηγήσει τι έρχεται μετά τον λιγνίτη. Εδώ και 10 χρόνια ο λιγνίτης είχε μειωμένη συμμετοχή στο μείγμα παραγωγής. Καταλαβαίνω απόλυτα την καχυποψία και τον προβληματισμό σε μια περιφέρεια που είχε εξάρτηση από έναν φυσικό πόρο.

Αυτό που παρουσιάζουμε είναι ένα ολοκληρωμένο αναπτυξιακό σχέδιο. Αποδίδω μεγάλη σημασία στο Πανεπιστήμιο Δυτ. Μακεδονίας που θα γίνει πόλος για να βοηθήσει το ανθρώπινο δυναμικό.

Υπάρχει αύξηση του ΑΕΠ της περιφέρειας η ανεργία είναι στον εθνικό μέσο όρο άρα δεν συντελέστηκε καμία καταστροφή.

Τόνισε ακόμα ότι θα έχει τα περισσότερα αρδευτικά έργα κατά κεφαλήν στην περιοχή.

Αναφερόμενος στην μονάδα 5 της Πτολεμαΐδας είπε ότι θα παίξει ρόλο στην περιοχή αλλά η πράσινη μετάβαση είναι αδιαπραγμάτευτη.

Για το Μαμάτσειο νοσοκομείο Κοζάνης και την έλλειψη γιατρών είπε: Το πιο κρίσιμο ζήτημα που αντιμετωπίζει το ΕΣΥ είναι η έλλειψη προσωπικού, είπε ο πρωθυπουργός. Και πρόσθεσε: έχουμε μεγάλο ζήτημα προσέλκυσης γιατρών σε διάφορες ειδικότητες σε πολλά περιφερειακά νοσοκομεία. Τα κίνητρα που έχουμε θεσπίσει δεν φαίνεται να επαρκούν. Σήμερα, ωστόσο, έχουμε περισσότερο προσωπικό αλλά δεν είμαστε εκεί που θα θέλαμε. Επεξεργαζόμαστε ένα νέο σχέδιο με το υπουργείο Υγείας.

Τα ζητήματα που αφορούν το ΕΣΥ αποτελούν δική μου προσωπική επιλογή θα υπάρξει ολιστική προσέγγιση στην υγεία, είπε ακόμα

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ