Στη Λάρισα θα βρεθεί σήμερα ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης λίγο πριν τις ανακοινώσεις για την ημερομηνία της πρώτης εθνικής κάλπης

Τον πρωθυπουργό θα συνοδεύει πλήθος υπουργών και κυβερνητικών στελεχών, προεξάρχοντος του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη Τάκη Θεοδωρικάκου, του Αναπληρωτή Υπουργού Εσωτερικών Στέλιου Πέτσα και του Αναπληρωτή Υπουργού Ανάπτυξης και Επενδύσεων Νίκου Παπαθανάση.

Στη Λάρισα ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα έχει σειρά επαφών με τοπικούς φορείς, θα συναντήσει και θα συνομιλήσει με αγρότες της περιοχής ενώ αναμένεται να επισκεφτεί και το πάρκο καινοτομίας Joist, ένα phygital οικοσύστημα που ενισχύει την καινοτομία και τη μεταφορά γνώσης στα πεδία της επιχειρηματικότητας, της τεχνολογίας, της επιστήμης, της τέχνης και του design.

Το ενδιαφέρον επικεντρώνεται στην παρουσίαση του αναπτυξιακού προγράμματος για τη Θεσσαλία, αλλά και στην προεκλογική ομιλία, που θα πραγματοποιήσει το απόγευμα στο κλειστό γυμναστήριο Αλκαζάρ.

Μεταξύ άλλων ο πρωθυπουργός αναμένεται να κάνει έναν απολογισμό για τα κυβερνητικά πεπραγμένα της τελευταίας τετραετίας, τη στήριξη του αγροτικού κόσμου αλλά και του συνόλου της κοινωνίας από τις συνέπειες της διεθνούς ενεργειακής κρίσης, τονίζοντας ότι η κυβέρνηση ό,τι υποσχέθηκε το υλοποίησε, παρά τις δυσμενείς διεθνείς συγκυρίες.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα επαναλάβει τα διλήμματα της επικείμενης κάλπης που συμπυκνώνονται στα ερωτήματα «σταθερότητα ή περιπέτειες», «πρόοδος ή οπισθοδρόμηση» και στα οποία θα κληθούν να τοποθετηθούν οι πολίτες.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ