Επεισόδιο σημειώθηκε απόψε έξω από το εστιατόριο «Γιάντες» στα Εξάρχεια, με θύμα τον επικεφαλής του ΜέΡΑ25, Γιάνη Βαρουφάκη.

Ο Γιάνης Βαρουφάκης γευμάτιζε στο γνωστό εστιατόριο των Εξαρχείων με τη σύζυγό του Δανάη και τη συντονιστική επιτροπή του DIEM25, όταν ομάδα περίπου 20 ατόμων που περνούσε απ’ έξω άρχισε να τον βρίζει, φωνάζοντάς του «έλα έξω εσύ που ψήφισες Μνημόνια».

Κατά πληροφορίες, οι ίδιοι μπήκαν στο εστιατόριο και, για να μην συνεχιστεί η ένταση, ο επικεφαλής του ΜέΡΑ25 βγήκε έξω. Τότε του επιτέθηκαν, χτυπώντας τον. Σύμφωνα με πληροφορίες, στην επίθεση πρωτοστάτησαν τέσσερα άτομα, ενώ ένας εξ αυτών βιντεοσκοπούσε το περιστατικό. Μάλιστα, ένας εξ αυτών του έριξε μπουνιά στο πρόσωπο, με αποτέλεσμα να πέσει κάτω και στη συνέχεια, ο ίδιος τον κλώτσησε με δύναμη και πάλι στο πρόσωπο.

Άλλες πληροφορίες αναφέρουν ότι η μπουνιά στο πρόσωπό του ήταν με σιδερογροθιά.

Ο επικεφαλής του ΜέΡΑ25 δεν είχε μαζί του αστυνομική προστασία και πήγε πέζος με τη σύζυγό του στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός» με σπασμένη μύτη, ενώ έχει κακώσεις και μώλωπες σε άλλα μέρη του σώματός του.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ