Οι Έλληνες ανησυχούν για τον κορονοϊό και εμπιστεύονται τον Σωτήρη Τσιόδρα, σύμφωνα με τα στοιχεία δημοσκόπησης της Alco

Κορονοϊός δημοσκόπηση Alco: Πόσο ανησυχούν οι πολίτες από την εξάπλωση του κορονοϊού. Πως αξιολογούν την αντιμετώπιση της κρίσης από τον Κυριάκο Μητσοτάκη και την κυβέρνηση. Τι λένε για τα περιοριστικά μέτρα. Ποια είναι η άποψη τους για τον καθηγητή λοιμωξιολογίας Σωτήρη Τσιόδρα.
Κορονοϊός δημοσκόπηση Alco: Το 90% των ερωτηθέντων ανησυχεί για την εξάπλωση της πανδημίας, ενώ το 67% φοβάται ότι θα νοσήσει από τον ιό, σύμφωνα τα στοιχεία δημοσκόπησης της εταιρείας ALCO για λογαριασμό του Open TV. Οι περισσότεροι από αυτούς που πήραν μέρος στη δημοσκόπηση συμφωνούν με τα μέτρα απαγόρευσης κυκλοφορίας και μάλιστα δηλώνουν έτοιμοι να αποδεχθούν και πιθανή επέκταση των μέτρων.

Το 86% των ερωτηθέντων θεωρεί ότι η κυβέρνηση έλαβε μέτρα εγκαίρως, και οι περισσότεροι δηλώνουν ικανοποιημένοι με τις αποφάσεις του Κυριάκου Μητσοτάκη και του Βασίλη Κικίλια για την αντιμετώπιση του κορονοϊού. Αντιθέτως, βρίσκουν ανεπαρκή τα μέτρα οικονομικής στήριξης των εργαζομένων και των επιχειρήσεων. Το 89% κρίνει ως επαρκή και έγκυρη την καθημερινή ενημέρωση από τον καθηγητή Σωτήρη Τσιόδρα, ενώ μόλις το 6% ως ανεπαρκή και το υπόλοιπο ποσοστό δεν απαντά. Συνολικά, οι πολίτες βαθμολογούν θετικά το κράτος, αλλά όχι και τόσο θετικά τη συνέπεια που επιδεικνύουν οι πολίτες όσον αφορά στην τήρηση των μέτρων.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ