Κλειστή θα μείνει για ένα διήμερο, τη Δευτέρα και Τρίτη 23 και 24 Αυγούστου, η οδός Αγίου Δημητρίου στη Θεσσαλονίκη, λόγω εργασιών ασφαλτόστρωσης που θα πραγματοποιηθούν από τον Δήμο.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση της Διεύθυνσης Τροχαίας Θεσσαλονίκης, η κυκλοφορία των οχημάτων θα διακοπεί στην οδό Αγ. Δημητρίου, από το ύψος της συμβολής της με την οδό Λαγκαδά έως το ύψος της συμβολής της με την οδό Ηφαιστίωνος.

Ως εναλλακτικές διαδρομές αναφέρονται:

Για τα οχήματα που κατευθύνονται από την οδό Λαγκαδά προς την οδό Αγ. Δημητρίου η κυκλοφορία θα διεξάγεται, με τη χρήση πληροφοριακών πινακίδων, διαμέσου των οδών Αγ. Νέστωρος, Αρκαδιουπόλεως, Κλαυδιανού, Αυρηλιανής, Ηφαιστίωνος, Αγ. Δημητρίου.

Για τα οχήματα κατεύθυνση από την οδό Στεφ. Δραγούμη (προέκταση Μιχαήλ Καλού) προς την οδό Αγ. Δημητρίου η κυκλοφορία θα διεξάγεται διαμέσου της Πλατείας Δημοκρατίας, Εγνατία, Καραολή και Δημητρίου, Αγ. Δημητρίου.

Συνιστάται στους οδηγούς να καταβάλλουν ιδιαίτερη προσοχή και να συμμορφώνονται με τις πινακίδες σήμανσης, προς αποφυγή τροχαίων ατυχημάτων και δημιουργίας κυκλοφοριακών συμφορήσεων.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ