Στο αγιασμό του 87ου δημοτικού σχολείου Θεσσαλονίκης παραβρέθηκε σήμερα η υπουργός Παιδείας Νίκη Κεραμέως. Ευχήθηκε σε όλους καλή σχολική χρονιά.

“Να ξεκινήσω λέγοντας ένα μεγάλο ευχαριστώ σε εσάς τα παιδιά, στους δασκάλους σας, στους γονείς σας, στα μέλη της Τοπικής Αυτοδιοίκησης γιατί όλοι φροντίζουν ούτως ώστε να έχετε το πιο ασφαλές περιβάλλον στο σχολείο. Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλα τα στελέχη της εκπαίδευσης αλλά και στους γονείς που παρακολουθούν με αγωνία την πρώτη μέρα στο σχολείο. Να ευχηθώ και πάλι καλή σχολική χρονιά, με ασφάλεια πάνω από όλα και ένα μεγάλο ευχαριστώ και πάλι” ανέφερε.

“Χαίρεστε που είστε στο σχολείο ; Φέτος θα αλλάξουν πράγματα στο σχολείο θα έχετε νέα μαθήματα όπως ο εθελοντισμός, η προστασία του περιβάλλοντος να σας δώσουν ακόμα περισσότερα ερεθίσματα” σημείωσε.

Σε δηλώσεις της μετά την ολοκλήρωση του αγιασμού η υπουργός ρωτήθηκε για τον στόχο να παραμείνουν τα σχολεία ανοιχτά. Είπε ότι φέτος τα πράγματα είναι διαφορετικά καθώς ένα μεγάλο ποσοστό των εκπαιδευτικών έχει εμβολιαστεί ενώ παράλληλα ισχύει φέτος ένα νέο αυξημένο πρωτόκολλο με πολλά τεστ για τον έλεγχο της πανδημίας.

Είπε ότι όταν υπάρξει κρούσμα αμέσως θα γίνονται αυξημένα τεστ. Ειδικά τα παιδιά που θα είναι κοντά στο κρούσμα θα κάνουν εφτά τεστ την εβδομαδα. Συμβαδίζουμε όπως είπε με τη διεθνή τάση, μάσκα- εμβόλια και πολλά τεστ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ