Τα περί «τραμπισμού» επέστρεψε στους εσωκομματικούς αντιπάλους του, ο Στέφανος Κασσελάκης μιλώντας στον ΑΝΤ1 και στο «Ενώπιος Ενωπίον».

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, ανέφερε συγκεκριμένα: «Είμαι αριστερός. Ξέρετε τι έκανε ο Τραμπ; Προκάλεσε τον κόσμο και τη βάση του για να κάνει μια εξέγερση στο Καπιτώλιο της χώρας επειδή δεν αποδέχτηκε την ήττα του. Τραμπικές είναι οι αντιδράσεις όσων δεν δέχονται τη νίκη μου».
Ερωτώμενος για τα όσα έχει γράψει στο παρελθόν, ο Στέφανος Κασσελάκης σημείωσε «Μπράβο σε όποιους πάνε από δεξιά στα αριστερά. Ήμουν στην πρώτη γραμμή του προέδρου Μπάιντεν στην Άιοβα. Υπήρχε μια προκατάληψη ότι το μεγάλο κράτος χρεοκόπησε την Ελλάδα. Ό,τι έγραφα το έγραφα για να συνεισφέρω. Δίνει μια ενσυναίσθηση, μια βούληση για να συνεισφέρω».

Απαντώντας αν στο παρελθόν υπήρξε «Δεξιός», σημείωσε: «Πώς θα ήμουν με τον Ομπάμα και τον Μπάιντεν αν ήμουν δεξιός;». Σχετικά με τη στήριξη που είχε δείξει στο παρελθόν στον Κυριάκο Μητσοτάκη, σημείωσε: «Γνωρίζοντας και τον Κυριάκο Μητσοτάκη και τον Αλέξη Τσίπρα, μπορώ να σας πω ότι το ποιόν των δύο ανθρώπων δεν συγκρίνεται. Ο Αλέξης Τσίπρας είναι βαθιά δημοκρατικός ποτέ δεν θα έκανε παρακολουθήσεις. Ο Αλέξης Τσίπρας πραγματικά πονάει τον Έλληνα. Χρεώνω την υπόθεση του Predator προσωπικά στον πρωθυπουργό. Όλες οι ενδείξεις δείχνουν ένα ενιαίο κέντρο από το Μέγαρο Μαξίμου».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ