Ημέρες… Διεθνούς Έκθεσης θα ζήσει η Θεσσαλονίκη τα επόμενα εικοσιτετράωρα λόγω της 30ης Agrotica που ανοίγει τις πύλες της αύριο, Πέμπτη 1η Φεβρουαρίου.
Στην μεγαλύτερη θεματική έκθεση της ΔΕΘ το ερχόμενο Σαββατοκύριακο θα βρεθούν στις εγκαταστάσεις του εκθεσιακού κέντρου τρεις πολιτικοί αρχηγοί, ενώ βέβαιο θεωρείται ότι θα συναντηθούν με εκπροσώπους των αγροτών οι οποίοι έχουν παρατάξει τα τρακτέρ τους σε διάφορα σημεία όλης της χώρας.

Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Στέφανος Κασσελάκης αναμένεται σύμφωνα με πληροφορίες να βρεθεί στην Θεσσαλονίκη το απόγευμα της Παρασκευής. Το πρωί του Σαββάτου θα επισκεφτεί το κτίριο διοίκησης της ΔΕΘ- HELEXPO A.E. και στη συνέχεια θα περιοδεύσει στα περίπτερα της Agrotica. Δεν αποκλείεται ο αρχηγός της αξιωματικής να συναντηθεί με τοπικά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ στη Θεσσαλονίκη, ενώ την Κυριακή θα βρεθεί στην Κοζάνη όπου θα μιλήσει στο πρώτο αναπτυξιακό περιφερειακό συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ στο περιθώριο του προσυνεδριακού διαλόγου.

Στη Θεσσαλονίκη θα βρεθεί και ο αρχηγός του ΠΑΣΟΚ- Κινήματος Αλλαγής, Νίκος Ανδρουλάκης. Ο κ. Ανδρουλάκης αναμένεται στην πόλη αύριο Πέμπτη. Το Σάββατο θα επισκεφτεί τις εγκαταστάσεις της Agrotica και στις 12:00 θα συναντηθεί με την διοίκηση της ΔΕΘ. Στη συνέχεια θα επισκεφτεί τα περίπτερα της Agrotica.Ο τρίτος πολιτικός αρχηγός που θα «ανέβει» στη Θεσσαλονίκη είναι ο πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Νέας Αριστεράς, Αλέξης Χαρίτσης. Ο κ. Χαρίτσης την Παρασκευή το απόγευμα θα μιλήσει σε εκδήλωση του κόμματός του στο ΤΕΕ/ΤΚΜ. Το πρωί του Σαββάτου θα βρεθεί στην Agrotica, θα συναντηθεί με την διοίκηση της ΔΕΘ και στη συνέχεια θα περιοδεύσει στα περίπτερα. Στη συνέχεια ο κ. Χαρίτσης θα συναντηθεί με κομματικά στελέχη της Νέας Αριστεράς στο καφέ του Βασιλικού Θεάτρου.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ