Σε αντιπαράθεση ήρθαν ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Κωνσταντίνος Ζέρβας και οι επικεφαλής των δημοτικών παρατάξεων «Θεσσαλονίκη Μαζί» και «Η Θεσσαλονίκη είναι το Μέλλον», Κατερίνα Νοτοπούλου και Γιώργος Ορφανός, κατά τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου.

Ανεβαίνοντας στο βήμα του Δ.Σ. η κ. Νοτοπούλου άσκησε κριτική στον δήμαρχο με φόντο την εκδήλωση που πραγματοποίησε για την παρουσίαση της υποψηφιότητάς του στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές, χρεώνοντάς του υποκρισία και θράσος. «Σε άλλη πόλη ζούμε» είπε η ίδια και ακολούθως έκανε λόγο για «εικονική πραγματικότητα», η οποία «με το συνονθύλευμα του οποίου ηγείστε ως δημοτική αρχή, προσπαθείτε να πείσετε τους Θεσσαλονικείς». Κατά την άποψη της Κ. Νοτοπούλου, δεν υπάρχει πολίτης που θεωρεί την πόλη καθαρότερη και πιο τακτοποιημένη σε σχέση με την προ Ζέρβα εποχή. «Τρία χρόνια θητείας έχετε αποδείξει ότι ούτε σχέδιο ούτε όραμα είχατε. Γυρίσατε την πόλη πολλά χρόνια πίσω», συνέχισε η ίδια και ακολούθως κατηγόρησε τον δήμαρχο ότι το μόνο που τον ενδιαφέρει είναι να κερδίσει το «χρίσμα» της ΝΔ για τις εκλογές του Οκτωβρίου το 2023.

Ακολούθως η κ. Νοτοπούλου άσκησε κριτική στον κ. Ζέρβα για τα «7+1» εμβληματικά έργα που υλοποιεί ή σχεδιάζει ο δήμος, υπογραμμίζοντας πως όλα εκτός της ανάπλασης του άξονα της Αριστοτέλους, είναι έργα που είχε σχεδιάσει η διοίκηση Μπουτάρη και η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ. Από την πλευρά του ο Γ. Ορφανός επανήλθε στο ζήτημα των «μεταγραφών» που έκανε ο κ. Ζέρβας στην αρχή της θητείας του από άλλες παρατάξεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ