Με αισιοδοξία και με την πίστη πως τα χειρότερα για την συγκοινωνία του ΟΑΣΘ ανήκουν πια στο παρελθόν έκλεισε την επίσκεψη του ο Υπουργός Υποδομών και Μεταφορών, Κώστας Καραμανλής νωρίτερα στο αμαξοστάσιο του ΟΑΣΘ στον φοίνικα.

Για μια ευχάριστη ημέρα για τον οργανισμό του ΟΑΣΘ έκανε λόγο ο κ. Καραμανλής, καθώς τόνισε πως τα νέα λεωφορεία που παρουσιάστηκαν έχουν ως στόχο να εξυπηρετήσουν τους ανθρώπους που έχουν αναπηρία«Ο ΟΑΣΘ έχει ένα πρόγραμμα εδώ και πολλά χρόνια για τους ανθρώπους με αναπηρία αλλά τα λεωφορεία που είχαμε ήταν παλιά, επομένως μπαίνουμε σε μια διαδικασία να ανανεώσουμε τον στόλο με την διαδικασία της εκμίσθωσης του leasing, μια διαδικασία που ξεκίνησε από εδώ, την πόλη της Θεσσαλονίκης και νομίζω έχει φέρει πολύ θετικά αποτελέσματα».

Στον διπλασιασμό του στόλου και στα νέα λεωφορεία που θα εξυπηρετούν την δύσβατη περιοχή της Άνω πόλης αναφέρθηκε ο Υπουργός Υποδομών και Μεταφορών και επισήμανε πως μπορεί να υπάρχουν προβλήματα αλλά η κατάσταση είναι σαφώς βελτιωμένη σε σύγκριση με το 2019.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ