Κακοκαιρία Genesis: Εστάλη μήνυμα 112 σε Θεσσαλονίκη, Θεσσαλία και Κοζάνη
Στο μήνυμα αναφέρεται ότι οι πολίτες πρέπει να αποφύγουν τις άσκοπες μετακινήσεις κατά τη διάρκεια των έντονων φαινομένων. «Προειδοποιητικό μήνυμα για το επόμενο 24ωρο για επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα (καταιγίδες-ραγδαίες βροχοπτώσεις) στην περιοχή σας. Αποφύγετε άσκοπες μετακινήσεις κατά τη διάρκεια των έντονων φαινομένων και ακολουθείστε τις οδηγίες των αρχών», σημειώνεται χαρακτηριστικά.

  1. Την Παρασκευή (10-06-2022)

α. Τα νησιά του Ιονίου, η Ήπειρος, η δυτική Στερεά και η δυτική Πελοπόννησος (κυρίως Αχαΐα και Ηλεία). Το βράδυ τα φαινόμενα θα εξασθενήσουν.

β. Από τις πρώτες ώρες η Μακεδονία, η Θράκη και τα νησιά του βορείου Αιγαίου και βαθμιαία η Θεσσαλία, οι Σποράδες, η ανατολική Στερεά και η βόρεια Εύβοια. Το βράδυ τα φαινόμενα στη δυτική Μακεδονία, τη δυτική Θεσσαλία και την ανατολική Στερεά θα εξασθενήσουν.

  1. Το Σάββατο (11-06-2022)

α. Η κεντρική και ανατολική Μακεδονία, η ανατολική Θεσσαλία, οι Σποράδες, η Εύβοια, η Θράκη, τα νησιά του βορείου Αιγαίου και βαθμιαία τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα. Από το βράδυ τα φαινόμενα θα εξασθενήσουν.

β. Τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα επηρεαστεί πρόσκαιρα η Ήπειρος, η δυτική Μακεδονία, η Στερεά (συμπεριλαμβανομένης και της Αττικής) και η ανατολική Πελοπόννησος.

Χαλάζι στη Λάρισα – «Ποτάμια» οι δρόμοι στην Κοζάνη
Δεν έχουν τελειωμό τα ακραία καιρικά φαινόμενα στην περιοχή της Λάρισας καθώς νέα χαλαζόπτωση «σάρωσε» το μεσημέρι της Πέμπτης περιοχές της επαρχίας Αγιάς και του δήμου Κιλελέρ προς τον κάμπο της Κάρλας.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, έντονη χαλαζόπτωση και βροχόπτωση έπληξε περιοχές από το Ελευθέριο της Αγιάς, μέχρι την Αμυγδαλή, τη Δήμητρα, έως το Αχίλλειο Λάρισας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ