Κακοκαιρία προβλήματα: Απίστευτες είναι οι εικόνες στο παραλιακό μέτωπο της Πάτρας, με τη θάλασσα να έχει καλύψει τα πάντα. Σύμφωνα με το tempo24.news, εκτεταμένες ζημιές καταγράφονται κατά μήκος όλης της περιοχής.Από την Πλαζ μέχρι και την Παραλία Πατρών και τα Βραχνέικα, η παραλιακή λεωφόρος σε πολλά σημεία της είναι κάτω από το νερό ή τα φερτά υλικά που “ξέβρασε” το κύμα.

Τραγική είναι η κατάσταση στα νότια προάστια της Πάτρας. Από το ύψος των Ιτεών (όπου έκλεισε ο δρόμος) μέχρι και τον χείμαρρο Παναγίτσα, η παραλιακή οδός έχει μετατραπεί σε μια απέραντη λίμνη!Μεγάλες καταστροφές έχουν προκαλέσει οι ισχυροί άνεμοι που έπνεαν όλη νύχτα στο Μεσολόγγι, με τις βάρκες να βγαίνουν κυριολεκτικά στο δρόμο και πολλές από αυτές να καταστρέφονται.

Οι εικόνες αποτυπώνουν το μέγεθος της καταστροφής, καθώς η μανία των ισχυρών ανέμων που έπληξαν τη νύχτα της Δευτέρας (29.11.2021) το Μεσολόγγι, διέλυσε βάρκες και τις έβγαλε στο δρόμο ενώ προκάλεσε και πτώσεις δέντρων.
Ανεμοστρόβιλος που βγήκε από τη θάλασσα στην Πρέβεζα προκάλεσε πολλές ζημιές στις περιοχές με πολλές πτώσεις δέντρων που προκάλεσαν κυκλοφοριακό κομφούζιο στους δρόμους. Αξιοσημείωτη είναι η ζημιά που υπέστη μια ταβέρνα στην περιοχή Καστροσυκιά, αφού η σκεπή «πέταξε» 200 μέτρα μακριά, λόγω των θυελλωδών ανέμων.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ