Ξεκίνησε από τη Μακεδονία το κύμα ψυχρής εισβολής, καθώς η Φλώρινα ντύθηκε στα λευκά. Αργά το βράδυ της Τρίτης ξεκίνησε η χιονόπτωση, που σε αρκετά σημεία ήταν ιδιαίτερα πυκνή. Βίντεο που αναρτήθηκε στο Forecast Weather Greece, η θερμοκρασία έχει πέσει στο μηδέν, με το χιόνι να φτάνει ήδη τα 10 εκατοστά.

Με απόφαση του δημάρχου Φλώρινας Βασίλη Γιαννάκη θα παραμείνουν κλειστά σήμερα τα σχολεία Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης λόγω των δυσχερών καιρικών συνθηκών. Ωστόσο, τα νηπιαγωγεία όπως ενημέρωσε ο δήμος θα λειτουργήσουν κανονικά.
Ψυχρές αέριες μάζες θα επηρεάσουν τον καιρό της χώρας μας από τις πρώτες ώρες της Τετάρτης 05/02 και από βορειοδυτικά προς νοτιοανατολικά. Πιο αναλυτικά, αναμένεται θεαματική πτώση της θερμοκρασίας από τις πρώτες ώρες της Τετάρτης 05/02, ενώ μικρή άνοδος θα σημειωθεί την Παρασκευή 07/02. Στον πίνακα που παρουσιάζει τις μέγιστες θερμοκρασίες που αναμένονται κατά το τριήμερο Τρίτη 04/02 – Πέμπτη 06/02 σε 8 μεγάλες πόλεις της χώρας, φαίνεται ότι σε περιοχές όπως η Δυτική Μακεδονία η συνολική πτώση της θερμοκρασίας θα φτάσει και ενδεχομένως θα ξεπεράσει τους 15 περίπου βαθμούς, ενώ στα περισσότερα ηπειρωτικά η πτώση θα είναι μεταξύ 10 και 12 βαθμών

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ