Νέα κακοκαιρία καταφτάνει από τα δυτικά, μετά το πέρασμα της «Ilina» που έπληξε τη χώρα Δευτέρα και Τρίτη. Αν και η ΕΜΥ δεν έχει εκδώσει έκτακτο δελτίο επιδείνωσης, η πρόβλεψη της αναφέρει βροχές και καταιγίδες αρχικά στα δυτικά και βαθμιαία και στην υπόλοιπη χώρα, ενώ χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα ηπειρωτικά ορεινά. Τα φαινόμενα βαθμιαία από το απόγευμα και από τα βορειοδυτικά θα σταματήσουν και τη νύχτα θα περιοριστούν στα ανατολικά.

Παρασκευή και Σάββατο ο καιρός βελτιώνεται ξανά για να έρθει από την Κυριακή και όσο πλησιάζουμε στη Μ. Εβδομάδα ακόμη ένα κύμα κακοκαιρίας. Σύμφωνα με τα τελευταία προγνωστικά στοιχεία, από τη Μ. Παρασκευή έως και τη Δευτέρα του Πάσχα οι καιρικές συνθήκες θα είναι ήπιες με αυξημένες θερμοκρασιακές τιμές.

«Διπρόσωπο» καιρό προβλέπουν για τη Μεγάλη Εβδομάδα και το Πάσχα οι Κλέαρχος Μαρουσάκης, Σάκης Αρναούτογλου και Τάσος Αρνιακός.

Αρχικά, η εβδομάδα των Παθών θα ξεκινήσει με άστατο καιρό, ωστόσο, όσο πλησιάζουμε προς την Κυριακή του Πάσχα και ειδικότερα από την Μεγάλη Πέμπτη και έπειτα, οι μέχρι τώρα προγνώσεις, δείχνουν ότι θα βελτιωθεί ο καιρός και θα γιορτάσουμε την Ανάσταση και το ψήσιμο του οβελία και καλές καιρικές συνθήκες.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ