Πρόκειται για τον ειδικό σύμβουλο του δημάρχου Θεσσαλονίκης για θέματα αναπηρίας, Γιάννη Καστούρα.
Το περιστατικό σημειώθηκε γύρω στις 21:30 το βράδυ της Τετάρτης στην οδό Παύλου Μελά όπου θέλησε να παρκάρει. Τότε αντιλήφθηκε ότι η θέση στάθμευσης για άτομα με αναπηρία ήταν κατειλημμένη από έναν όχημα με Γερμανικές Πινακίδες Κυκλοφορίας.

Όπως αναφέρει ο κ. Καστούρας για λίγα λεπτά σταμάτησε και περίμενε, ενώ κόρναρε. Λίγο αργότερα ενημέρωσε τους καταστηματάρχες διπλανού εστιατορίου και γρήγορα αντιλήφθηκε ότι ο κάτοχος του οχήματος ήταν Ισπανός και μόνιμος κάτοικος Γερμανίας ο οποίος γευμάτιζε εκεί.

Ο κ. Καστούρας κατάφερε να καλέσει την αστυνομία από το σύστημα που είχε στο αυτοκίνητο του. Ο δράστης μαζί με έναν ακόμη φίλο του, τον πλησίασαν και χτυπώντας το καπό του αποκρίθηκαν λέγοντας: «Κάλεσες την αστυνομία; Θα σε σκοτώσουμε, αλλά τι να σε σκοτώσουμε εσύ είσαι ήδη τελειωμένος» του είπαν καθώς ο κ. Καστούρας έχει αναπηρία.

Σε άλλο μαγαζί βρίσκονταν τρεις άνδρες οι οποίοι έσπευσαν να βοηθήσουν. Τότε, ο Ισπανός άρπαξε το κινητό του ενός, ενώ ένας άλλος πάνω στο κυνηγητό έπεσε κάτω και τότε ο δράστης με φόρα έπεσε πάνω στο πόδι του καταφέροντάς του συντριπτικό κάταγμα και σήμερα χειρουργείται στο νοσοκομείο Γεννηματάς.

Αστυνομικοί του Α.Τ Λευκού Πύργου κατάφεραν και συνέλαβαν τον Ισπανό στο πλαίσιο του αυτοφώρου, ωστόσο ο δεύτερος δράστης τράπηκε σε φυγή και κατάφερε να διαφύγει.

Ο δράστης θα οδηγηθεί στον αρμόδιο εισαγγελέα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ