Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται η γιγαντιαία επιχείρηση των Εσωτερικών Υποθέσεων της ΕΛ.ΑΣ στη Θεσσαλονίκη για την εξάρθρωση κυκλώματος που έβγαζε εκατομμύρια ευρώ τα οποία «ξέπλενε» και έχει να κάνει από έργα στον λιμένα Θεσσαλονίκης, κατά προτεραιότητα εξυπηρετήσεις πλοίων μέχρι πιστοποιήσεις ρυμουλκών. Μάλιστα, στη Θεσσαλονίκη έφθασαν τα ξημερώματα τέσσερις εφοπλιστές που συνελήφθησαν στην Αθήνα και αναμένεται μαζί με τον λιμενάρχη και δεκατρία ακόμη άτομα, ανάμεσά τους και οι πλοηγοί, να οδηγηθούν σήμερα το μεσημέρι στον εισαγγελέα.

Ο ένας δε, από τους εφοπλιστές,αντιστάθηκε όταν οι «Αδιάφθοροι» πήγαν να του περάσουν χειροπέδες και οι πληροφορίες λένε πως η συγκεκριμένη υπόθεση θα προκαλέσει ντόμινο εξελίξεων στον συγκεκριμένο χώρο.

Το γεγονός ότι στο κύκλωμα συμμετείχαν ο λιμενάρχης, υψηλόβαθμος αξιωματικός του Λιμενικού, δείχνει το εύρος της διαφθοράς και της δωροδοκίας καθώς οι συλληφθέντες αντιμετωπίζουν τις κατηγορίες της Εγκληματικής Οργάνωσης, δωροδοκίας και δωροληψίας και νομιμοποίησης εσόδων από εγκληματική δραστηριότητα.

Οι πληροφορίες από την εισαγγελία Θεσσαλονίκης λένε ότι οι «Αδιάφθοροι» της ΕΛ.ΑΣ άρχισαν να ψάχνουν την υπόθεση από τον περασμένο Μάιο όταν και έγινε η ενοποίηση των Εσωτερικών Υποθέσεων ΕΛ.ΑΣ και Λιμενικού Σώματος

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ