Ανοιχτά τα σχολεία στην συντριπτική πλειοψηφία των σχολείων στο νομό Θεσσαλονίκης. Τι ισχύει για τους παιδικούς σταθμούς. Δείτε αναλυτικά τι ανακοίνωσαν οι δήμοι.

Με τις χιονοπτώσεις να αποτελούν παρελθόν για το μεγαλύτερο μέρος του νομού Θεσσαλονίκης αλλά με τον παγετό να παραμένει ελάχιστοι ήταν οι δήμοι που θα κρατήσουν τα σχολεία τους κλειστά.

Συγκεκριμένα, ο δήμος Λαγκαδά ανακοίνωσε πως λόγω των καιρικών συνθηκών , για σήμερα , Τετάρτη 17 Φεβρουαρίου, τα Σχολεία της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης που λειτουργούν δια ζώσης (Νηπιαγωγεία, Δημοτικά, Γυμνάσια) θα παραμείνουν κλειστά. Οι βρεφονηπιακοί σταθμοί , καθώς και το ειδικό σχολείο Λαγκαδά (Λοφίσκος) θα παραμείνουν ανοιχτά.

Στο δήμο Ωραιόκαστρου θα παραμείνουν κλειστά τα Γυμνάσια, τα Δημοτικά Σχολεία και τα Νηπιαγωγεία, λόγω παγετού. Αντίθετα, θα λειτουργήσουν κανονικά οι Παιδικοί και οι Βρεφονηπιακοί Σταθμοί.

Από το δήμο Βόλβης ανακοινώθηκε ότι λόγω των καιρικών συνθηκών που επικρατούν (ψύχος-παγετός) θα παραμείνουν κλειστές όλες οι σχολικές μονάδες του δήμου ενώ οι παιδικοί σταθμοί θα λειτουργήσουν κανονικά.

Ανοιχτά σχολεία και παιδικοί σταθμοί

Στον αντίποδα ανοιχτά θα είναι τα σχολεία και οι παιδικοί σταθμοί στους δήμους Αμπελοκήπων-Μενεμένης, Θερμαϊκού, Θέρμης, Θεσσαλονίκης, Καλαμαριάς, Κορδελιού-Ευόσμου, Παύλου Μελά, Πυλαίας-Χορτιάτη, Νεάπολης-Συκεών, Χαλκηδόνας.

Από τις 09:00 το πρωί θα λειτουργήσουν στα σχολεία στο δήμο Δέλτα. «Λόγω έντονων καιρικών φαινομένων που επικρατούν τις πρωινές ώρες (έντονος παγετός-εξαιρετικά χαμηλές θερμοκρασίες), λαμβάνοντας υπόψιν και την διεξαγωγή μαθημάτων με ανοιχτά παράθυρα λόγω covid,η λειτουργία όλων των σχολικών μονάδων καθώς και παιδικών, βρεφονηπιακών σταθμών θα ξεκινήσει στις 9 πμ» σημειώνεται χαρακτηριστικά.
Με πληροφορίες από την αίθουσα σύνταξης

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ