Στα χέρια της αστυνομίας βρίσκεται πλέον ο φερόμενος ως δράστης της δολοφονίας της 55χρονης γυναίκας μέσα στο σπίτι της στην περιοχή της Ανάληψης, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Πρόκειται για έναν 48χρονο Γεωργιανό ο οποίος εντοπίστηκε απογευματινές ώρες χθες στην περιοχή της Καλαμαριάς και συνελήφθη.

Το θύμα είναι μια 55χρονη γυναίκα γεωργιανής καταγωγής , η οποία φέρεται να δέχτηκε μαχαιριές από 55χρονο ομοεθνή της.

Όλα συνέβησαν το μεσημέρι της Δευτέρας μεταξύ 12:30 με 13:00 και σύμφωνα με μαρτυρία γείτονα της άτυχης γυναικάς, προηγήθηκε καυγάς, ενώ άκουσε την γυναίκα να φωνάζει «Σε παρακαλώ μην με σκοτώσεις».

Κάμερα γειτονικού καταστήματος, κατέγραψε στις 12:43 τον δράστη να φεύγει από την κύρια είσοδο της πολυκατοικίας σκουπίζοντας τα χέρια του στην μπλούζα του, ενώ μάρτυρες αναφέρουν ότι ήταν γεμάτος αίματα.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η Αστυνομία κατέφθασε άμεσα στο σημείο και οι αστυνομικοί μπήκαν στο διαμέρισμα με σκάλα από το μπαλκόνι του διαμερίσματος το οποίο βρίσκεται σε ημιώροφο από την πίσω πλευρά της οικοδομής. Ο δράστης κατά την φυγή του από το σημείο της τραγωδίας κλείδωσε την πόρτα, ενώ στο σημείο κλήθηκε και κλειδαράς.

Η 55χρονη σύμφωνα με μαρτυρίες ήταν παντρεμένη με τον θύτη όσο ζούσαν στην Γεωργία. Το θύμα ήρθε στην Ελλάδα πριν πολλά χρόνια και διέμενε στην περιοχή όπου εκτυλίχθηκε η τραγωδία. Πριν μερικούς μήνες, σύμφωνα με μαρτυρίες φίλων του θύματος, ο θύτης μετακόμισε στην περιοχή και έκανε αισθητή την παρουσία του στη γειτονιά διότι συχνά ήταν υπό την επήρεια αλκοόλ και δημιουργούσε καυγάδες με το θύμα.

Οι γείτονες της περιοχής αναφέρουν ότι και πριν περίπου δέκα μέρες η 55χρονη κάλεσε την αστυνομία διότι ο φερόμενος ως θύτης πάλι προκάλεσε καυγάδες ενώ ήταν υπό την επήρεια αλκοόλ.

Την προανάκριση για το περιστατικό έχει αναλάβει το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ