Θεσσαλονίκη: Στο νοσοκομείο για εξετάσεις η 10χρονη Μαρκέλλα – «Υπάρχουν στοιχεία φωτιά» για την απαγωγή

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης που συνομίλησαν με το 10χρονο κορίτσι διαπίστωσαν πως ήταν κουρασμένο και έδειχνε να είναι εκτός τόπου και χρόνου. Kατάκοπο και σαστισμένο. Μάλιστα, με δυσκολία περιέγραφε τα όσα συνέβησαν από το μεσημέρι της περασμένης Πέμπτης οπότε χάθηκαν τα ίχνη της ενώ επέστρεφε από το σχολείο της στην περιοχή της Κάτω Τούμπας.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ειδική ομάδα παιδοψυχολόγων θα σταθεί στο πλευρό του κοριτσιού για να τη συνδράμει ψυχολογικά. Στη συνέχεια, οι παιδοψυχολόγοι αναμένεται ότι θα επιχειρήσουν να συλλέξουν πληροφορίες για να απαντήσουν στα ερωτήματα που έχουν προκύψει μετά την εξαφάνισή της. Την ίδια ώρα, ειδικοί εκτιμούν ότι η διαδικασία επούλωσης των ψυχικών πληγών της μικρής θα είναι δύσκολη.

Η αστυνομία δεν αποκλείει κανένα ενδεχόμενο ενώ βρίσκεται στη διαδικασία εντοπισμού υπόπτων για την εξαφάνιση της μικρής. Παράλληλα, οι αρχές εξετάζουν τυχόν κάμερες που υπάρχουν σε καταστήματα και σπίτια της περιοχής.Την ίδια στιγμή στο φως ήρθε φωτογραφία-ντοκουμέντο με την 10χρονη Μαρκέλλα να περπατά στο δρόμο και συγκεκριμένα να φτάνει στο πρατήριο καυσίμων όπου και βρέθηκε. Στο βίντεο του Alpha φαίνεται η μικρή Μαρκέλλα να φορά την σχολική της τσάντα και να περπατά μόνη της στο δρόμο, ψάχνοντας βοήθεια.«Υπάρχουν στοιχεία για άτομα του ευρύτερου περιβάλλοντος που έχουμε μεταβιβάσει στις αρχές»
Στο μεταξύ σημαντικά στοιχεία για την υπόθεση έχει δώσει στην αστυνομία και το “Χαμόγελο του παιδιού”. Ο πρόεδρος του Κώστας Γιαννόπουλος, είπε πως υπήρχαν πληροφορίες, που οδηγούσαν σε άτομα του ευρύτερου οικογενειακού περιβάλλοντος της μικρής. «Όλα τα στοιχεία έχουν δοθεί στην αστυνομία και πολλά από αυτά που ξέρουμε δεν μπορούμε να τα ανακοινώσουμε», είπε.

Είναι στοιχεία φωτιά που ίσως λύσουν το μυστήριο σε αυτή την υπόθεση θρίλερ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ