Σάλο έχει προκαλέσει στη Βόρεια Ελλάδα, η είδηση ότι κόρη τραγουδίστριας της πόλης, που σπουδάζει στην Αγγλία, και που είχε προσβληθεί από τον Covid 19 και δεν το γνώριζε, έκανε ένα χλιδάτο πάρτι στη βίλα της, στη Θεσσαλονίκη. Όπως έγινε γνωστό μέσα από την πρωινή εκπομπή του Open, η 26χρονη κοπέλα που αγαπά τις τέχνες και την μόδα, γύρισε στην Ελλάδα, και συγκεκριμένα στη συμπρωτεύουσα, προ ημερών από το Λονδίνο, όπου διέμενε για σπουδές. Εκεί όμως , αντί να μπει σε καραντίνα 14 ημερών, ως είθισται, πραγματοποίησε μεγάλο πάρτι στο σπίτι της για να γιορτάσει την επιστροφή της, με 30 περίπου καλεσμένους.

H κοπέλα -που δεν τήρησε το πρωτόκολλο- το οποίο επιβάλλει σε κάθε Έλληνα που έρχεται από το Ηνωμένο Βασίλειο να μπαίνει σε καραντίνα 7-14 μέρες, έκανε το πάρτι στον κήπο της βίλας της , και λίγο μετά παρουσίασε συμπτώματα βαριάς γρίπης με το τεστ στο οποίο υπεβλήθη να δείχνει ότι είναι θετική στον κορονοϊό. Στο πάρτι, που έλαβε χώρα στην πολυτελή βίλα της οικογενείας στο Πανόραμα έδωσε το «παρών» πολύς κόσμος, που αποτελείτο κυρίως από νέους ανθρώπους, οι οποίοι ως επί το πλείστον ανήκουν στην ελίτ της πρωτεύουσας της Μακεδονίας. Ενώ η κοπέλα δεν είχε παρουσιάσει κάποιο σύμπτωμα κατά την επιστροφή της στην Ελλάδα, λίγο μετά το πάρτι παρουσίασε συμπτώματα βαριάς γρίπης.Σύμφωνα με πληροφορίες, ενημερώθηκαν όλοι όσοι ήρθαν σε επαφή μαζί της, ενώ τις επόμενες μέρες αναμένεται να ολοκληρωθεί τόσο η ιχνηλάτηση των επαφών της φοιτήτριας όσο και η διενέργεια των τεστ, ώστε να διαπιστωθεί το εύρος της διασποράς. Λίγο πριν από το πάρτι στον κήπο του σπιτιού, σύμφωνα με τα τοπικά ΜΜΕ, σε έλεγχο των Αρχών είχε διαπιστωθεί πως το νεαρό κορίτσι είχε σπάσει την καραντίνα με αποτέλεσμα να επιβληθεί πρόστιμο ύψους 5.000 ευρώ.

Να σημειωθεί ότι έχει δοθεί εντολή από τον Υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας Νίκο Χαρδαλιά για το πώς θα αντιμετωπιστεί η κατάσταση αλλά η ανησυχία για το πόσο έχει διασπαρεί ο ιός είναι διάχυτη. Και ενώ αρχικά υπήρχαν αναφορές ότι θα εκδοθεί ανακοίνωση από το νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ, όπου νοσηλεύεται η νεαρή, για το νέο περιστατικό διασποράς, κάτι τέτοιο διαψεύδεται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ