Σε θρίλερ με αίσια κατάληξη εξελίχθηκε η καταδίωξη δύο κουκουλοφόρων μετά από φωτιά που εκδηλώθηκε τα ξημερώματα της Δευτέρας σε κατάστημα με ηλεκτρονικές συσκευές στη Θεσσαλονίκη με τον έναν να συλλαμβάνεται σε… ζωντανή μετάδοση και τον δεύτερο μετά από διαπραγματεύσεις στις οποίες ενεπλάκη και ιερέας.Καταδίωξη υπόπτων σε ταράτσες στο κέντρο της Θεσσαλονίκης ήταν σε εξέλιξη από νωρίς το πρωί της Δευτέρας. Δύο νεαροί φέρονται να έβαλαν τα ξημερώματα της Δευτέρας φωτιά σε κατάστημα της πόλης, στη συμβολή Βενιζέλου και Ίωνος Δραγούμη το οποίο καταστράφηκε ολοσχερώς. Ωστόσο, ακόμη δεν έχει γίνει γνωστό αν οι δύο ύποπτοι εμπλέκονται και στο περιστατικό με την πυρκαγιά.Κι ενώ όλα έδειχναν πως η σύλληψη του ήταν θέμα λεπτών, ξαφνικά ο κουκουλοφόρος με ένα σάλτο πήδησε από το όχημα και τράπηκε σε φυγή μπροστά στα έκπληκτα μάτια των αστυνομικών και των περαστικών.Ακολούθησε καταδίωξη στους δρόμους της Θεσσαλονίκης, με τους αστυνομικούς να προχωρούν στη σύλληψη του κουκουλοφόρου, ενώ πριν από λίγο συνελήφθη και ο δεύτερος. Συγκεκριμένα, ο δεύτερος ταμπουρώθηκε μέσα στον ιερό ναό του Αγίου Μηνά και έπειτα από διαπραγματεύσεις παραδόθηκε.

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Η Αγία Γραφή αναφέρει ότι στον καιρό του τέλους του συστήματος πραγμάτων του οποίου άρχοντας είναι ο Σατανάς ο Διάβολος οι άνθρωποι θα ήτανε άγριοι και θα πηγαίνανε απο το κακό στο χειρότερο !

    Αγία Γραφή: 2 Τιμοθεο 3:1-5,13.

    Όποιος θέλει να μάθει περισσότερες πληροφορίες που αφορούν τις προφητείες της Βίβλου (Δωρεάν) μπορεί να μου στείλει μήνυμα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ