Σε δίωρη αποχή, 11:00-13:00, προχωρά σήμερα ο Σύλλογος δικαστικών υπαλλήλων Θεσσαλονίκης, όπως και σε γενική συνέλευση, για το περιστατικό με τον φάκελο και τον εκρηκτικό μηχανισμό που εντοπίστηκε χθες στα δικαστήρια της Θεσσαλονίκης.Παράλληλα, από σήμερα το δικαστικό Μέγαρο θα λειτουργεί με αυξημένα μέτρα ασφαλείας και η είσοδος σε αυτό θα επιτρέπεται αφού πραγματοποιηθεί ενδελεχής έλεγχος σε όλους όσους εισέρχονται αλλά και στα προσωπικά τους αντικείμενα.
Υπενθυμίζεται ότι χθες σήμανε συναγερμός όταν εντοπίστηκε στα δικαστήρια φάκελος με εκρηκτικό μηχανισμό, ο οποίος είχε αποσταλεί προ 10ημέρου και θα μπορούσε να προκαλέσει θύματα, αν έσκαγε.

Ειδικότερα, ο φάκελος έφτασε με αλληλογραφία και παραδόθηκε στο γραφείο της προέδρου εφετών που ήταν η παραλήπτρια του, στον τρίτο όροφο του δικαστικού μεγάρου. Υποτιθέμενος αποστολέας ήταν η «Ένωση Δικαστών και Εισαγγελέων». Μόλις χθες, γύρω στις 2 μμ, ο φάκελος έπεσε στα χέρια της και πληροφορίες αναφέρουν ότι η ίδια αρχικά υπέθεσε πως περιέχει ένα ημερολόγιο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ