Σοκαριστικές φωτογραφίες από τον χώρο όπου κατέρρευσε η οροφή στο νοσοκομείο «Άγιος Δημήτριος» στη Θεσσαλονίκη

Εικόνες σοκ έρχονται στη δημοσιότητα από την κατάρρευση οροφής στον χώρο ανάπαυσης των γιατρών στο νοσοκομείο «Άγιος Δημήτριος» στη Θεσσαλονίκη , που είχε ως αποτέλεσμα τον τραυματισμό ενός γιατρού, ο οποίος βρισκόταν εκείνη την ώρα στο χώρο.Στις φωτογραφίες φαίνονται οι πλάκες της οροφής, που αποκολλήθηκαν εντελώς από το ταβάνι και προσγειώθηκαν στο σαλόνι των γιατρών, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό του χειρουργού στο πόδι, στο χέρι και στο κεφάλι.

Οι τοίχοι έχουν μούχλα και εκτεταμένες φθορές, ενώ ακόμα και τμήμα του πατώματος έχει ξεκολλήσει.

Μεγάλο πρόβλημα για το νοσοκομείο αποτελεί η υποστελέχωση της τεχνικής υπηρεσίας σύμφωνα με τον κ. Χατζηλιάδη. «Δεν υπάρχει τεχνικό προσωπικό για να αναλαμβάνει αυτά που προκύπτουν. Υπάρχουν 2-3 τεχνικοί που δεν αρκούν, ενώ κανονικά πρέπει να υπάρχουν τουλάχιστον 15. Προσπαθούν, αλλά δυστυχώς δεν αρκούν και πρέπει να περιμένουμε να διορθώνονται όλα από εργολάβους», σημειώνει ο πρόεδρος των Εργαζόμενων.

Ο γιατρός που τραυματίστηκε από την κατάρρευση της οροφής είναι καλά στην υγεία του, καθώς άμεσα εξετάστηκε από ορθοπεδικούς και τα τραύματά του δεν εμπνέουν ανησυχία

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ