Στην πλατεία Ρομφέη στην Άνω Πόλη ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Στέλιος Αγγελούδης, συνομίλησε με τους δημότες για όλα τα προβλήματα που τους ταλαιπωρούν στην «Ώρα των Πολιτών» στο Γ’ Δημοτικό Διαμέρισμα.
Απαντώντας στα παράπονα για τις αστικές συγκοινωνίες, που καθυστερούν και ο κόσμος περιμένει ώρα στις στάσεις, ο κ.Αγγελούδης ανακοίνωσε πως σε σημερινή επικοινωνία με τη διοίκηση του ΟΑΣΘ ενημερώθηκε πως αλλάζουν και προστίθενται νέα δρομολόγια στην περιοχή. «Να ισορροπήσουμε τη συγκοινωνία στην Άνω Πόλη», είπε ο δήμαρχος.Ειδικότερα, ο κ.Αγγελούδης αναφέρθηκε στα δρομολόγια των αστικών λεωφορείων 22 και 23. «Μειώνεται ο χρόνος αναμονής για τους δημότες. Θα υπογράψουμε προγραμματική συμφωνία με τον ΟΑΣΘ. Περιμένω από την κοινότητα μετά τις 15 Μαΐου να με ενημερώσει εάν λειτουργεί η συμφωνία που θα κάνει ο Δήμος με τον ΟΑΣΘ», πρόσθεσε.

Στη διάρκεια της κουβέντας συζητήθηκε και το Στρατηγικό Σχέδιο της Άνω Πόλης με τον δήμαρχο Θεσσαλονίκης να τονίζει πως μέχρι το τέλος της χρονιάς η δημοτική αρχή θα αναζητήσει τους πόρους για να προχωρήσει σε συνολική ανάπλαση. Στο μεσοδιάστημα για τις άμεσες παρεμβάσεις ζήτησε να συγκροτηθεί μια Επιτροπή Κατοίκων που σε συνεργασία με την κοινότητα θα προτείνει έργα που κρίνονται απολύτως απαραίτητα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ