Φωτιά» έχει πάρει ο κομματικός μηχανισμός της ΝΔ και οι προετοιμασίες για τη σημερινή συγκέντρωση και ομιλία του Κυριάκου Μητσοτάκη στη Νέα Παραλία της Θεσσαλονίκης.

Ήδη στον χώρο της Νέας Παραλίας ξεκίνησε από χτες να στήνεται η τρίπατη εξέδρα που θυμίζει τούρτα από την οποία ο πρόεδρος της ΝΔ θα μιλήσει. Η εξέδρα θα έχει τρία επίπεδα και θα θυμίζει αντίστοιχη κατασκευή που χρησιμοποίησε ο Εμανουέλ Μακρόν κατά την πρόσφατη προεκλογική του εκστρατεία, ενώ ο πρόεδρος της ΝΔ δεν θα είναι σταθερά σε ένα σημείο αλλά κινείται πάνω σ΄ αυτή.

Το στοίχημα για το μηχανισμό της ΝΔ είναι μεγάλο καθώς πρόκειται για ένα μεγάλο ανοιχτό χώρο που θα πρέπει να γεμίσει. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα μιλήσει έχοντας πότε απέναντί του και πότε στην πλάτη τα τρία σύμβολα της Θεσσαλονίκης: τον ανδριάντα του Κωνσταντίνου Καραμανλή, το Άγαλμα του Μεγάλου Αλεξάνδρου και το Λευκό Πύργο.Η κεντρική ομιλία του Κυριάκου Μητσοτάκη θα ξεκινήσει στις 8 το απόγευμα ενώ πριν θα πραγματοποιήσει βόλτα στο κέντρο της πόλης και θα συνομιλήσει με τους πολίτες.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ