Η “υπόκλιση” Ελπιδοφόρου στον Ερντογάν – Ο Στέργιος Καλόγηρος “σχολιάζει την επικαιρότητα “Κάθε βράδυ στις 20.15.

-Δείτε το αποκλειστικό ρεπορτάζ :Ο χαιρετισμός υπόκλιση στον Σουλτάνο που παρουσιάζει για πρώτη φορά στην Ελλάδα η Βεργίνα τηλεόραση και τα συμπεράσματα δικά σας!
-Οδοιπορικό της Βεργίνα τηλεόραση στη Νέα Πέλλα, τόπο καταγωγής του αρχιεπισκόπου Αμερικής.
Στο μεταξύ ακυρώθηκε, τελικά, η συνάντηση που είχε προγραμματιστεί για το πρωί της Παρασκευής μεταξύ του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη, και του Αρχιεπισκόπου Αμερικής Ελπιδοφόρου, στη Νέα Υόρκη.
Επιπλέον Δημόσια συγγνώμη ζητάει ο Αρχιεπίσκοπος Αμερικής κ. Ελπιδοφόρος μετά τον σάλο που προκλήθηκε από την παρουσία του στα εγκαίνια του «σπιτιού της Τουρκίας» σε μια εκδήλωση που έδωσε το παρών και ο Τατάρ.Σε δήλωσή του ο Αρχιεπίσκοπος Ελπιδοφόρος εκφράζει την λύπη του για την οδύνη που άθελά του προκάλεσε σε Κύπριους και Ελληνοαμερικανούς αδελφούς του, όπως χαρακτηριστικά αναφέρει. Τονίζει επίσης ότι η παρουσία του στη συγκεκριμένη εκδήλωση δεν αποτελεί αναγνώριση των κατεχομένων.

Σύμφωνα με τελευταίες πληροφορίες η αναδίπλωση του Αρχιεπισκόπου Αμερικής, που είπε ότι λυπάται για την οδύνη που προκάλεσε σε Κύπριους και Ελληνοαμερικανούς, αλλάζουν το κλίμα και ανοίγει τον δρόμο για να συναντηθούν οι δύο άνδρες…Ίδωμεν.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ