Στη «Δίκη στο Open» φιλοξενήθηκε ο υπεύθυνος εκπαίδευσης-ανάπτυξης και αντιπρόεδρος της ΚΕΔ, Σταύρος Μάνταλος και ανέλυσε τους λόγους που αποφασίστηκε η αλλαγή διαιτητών στην αναμέτρηση ΑΕΚ – Άρης.

Αναλυτικά όσα είπε ο Σταύρος Μάνταλος

Για το περιστατικό με τους Πολωνούς διαιτητές του ΑΕΚ – Άρης και πώς αντέδρασε η ΚΕΔ: «Το βράδυ του Σαββάτου όταν είχε φτάσει και προσγειωθεί το αεροπλάνο υπήρξε μία καθυστέρηση στην έξοδο της διαιτητικής ομάδας. Η ΚΕΔ έχει συστήσει στον τέταρτο διαιτητή να είναι ο συνοδός της διαιτητικής ομάδας, να τους περιμένει στο αεροδρόμιο και να τους πηγαίνει και στο αεροδρόμιο κατά την ημέρα της αναχώρησής τους. Ο κ. Διαμαντόπουλος με κάλεσε στις 10:30 είχαμε ένα περιστατικό ότι δυο επιβάτες της ίδιας πτήσης διαμαρτυρήθηκαν, βγήκαν έξω και συνεπλάκησαν με τους διαιτητές. Υπήρξε ανακατωσούρα, ήρθε αστυνομία, προσπάθησαν να κατευνάσουν κάπως την κατάσταση, τους ρώτησαν αν χρειάζεται να υποβληθεί μήνυση.

Με τον χειρισμό του κ. Διαμαντόπουλου ηρέμησαν κάπως τα πράγματα και έτσι οδηγήθηκαν στο βαν που μίσθωσε η ΕΠΟ για να οδηγηθούν στο ξενοδοχείο. Οι επιβάτες ισχυρίστηκαν ότι οι διαιτητές ήταν μεθυσμένοι, ότι είχαν καταναλώσει πολύ μεγάλη ποσότητα αλκοόλ στο αεροπλάνο και ότι ειπώθηκαν και άλλα πράγματα τα οποία δεν επιβεβαιώνονται γιατί δεν ήταν μπροστά. Μπροστά, επιβεβαίωσε ο κ. Διαμαντόπουλος που ήταν παρών μαζί με τον οδηγό της εταιρίας πως υπήρχε μία αναταραχή, καθώς ο κ. Διαμαντόπουλος χρειάστηκε να εισέλθει και στο χώρο των αποσκευών για να δει γιατί υπάρχει τόσο μεγάλη καθυστέρηση.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ