Ο κ. Ζέρβας αποδέχτηκε όπως δήλωσε το μήνυμα των εκλογών παραδεχόμενος ότι αντιλαμβάνεται την όποια δυσαρέσκεια εκφράστηκε μέσω της οριακής διαφοράς του με τον Στέλιο Αγγελούδη. Κάλεσε τους πολίτες να προσέλθουν μαζικά στις κάλπες σε μια προσπάθεια να κρατήσει τους ψηφοφόρους του που ενδεχομένως να απογοητεύτηκαν από το χθεσινό αποτέλεσμα προτρέποντας τους να συμμετέχουν ξανά στην εκλογική διαδικασία και ενδεχομένως για να προλάβει τυχόν απώλειες και διαρροές τονίζοντας ότι αυτές τις πέντε ημέρες που ακολουθούν «θα πάμε πόρτα- πόρτα, σπίτι- σπίτι» κάνοντάς τους συμμέτοχους σε μια ενδεχόμενη νίκη του συνδυασμού του την ερχόμενη Κυριακή «θα γιορτάζουμε μαζί μια νίκη της πόλης, μια νίκη των πολιτών της».

Παράλληλα, επέλεξε να χρησιμοποιήσει σκληρή γλώσσα στη δήλωσή του μιλώντας για «παράδοση της πόλης σε επιχειρηματικά συμφέροντα εξ Αθηνών» και λέγοντας «αν θα παραδώσουμε την πόλη σε ένα παλιό, αποτυχημένο πολιτικό προσωπικό, που συνασπίστηκε και θέλει να έρθει και πάλι στα πράγματα. Γνωριζόμαστε όλοι πολύ καλά σε αυτή την πόλη. Όλοι έχουν παρελθόν και παρόν».Αν και στο επιτελείο Αγγελούδη χθες είχαν κάθε λόγο να γιορτάζουν ξέρουν ότι από σήμερα πρέπει να σηκώσουν ξανά τα μανίκια ώστε να κερδίσουν την ψήφο εκείνων που είναι δυσαρεστημένοι από την διοίκηση Ζέρβα. «Σήμερα κλείνει οριστικά το κεφάλαιο της εγκατάλειψης και της αδράνειας.

Η συντριπτική πλειοψηφία των συμπολιτών μας αποδοκίμασε τον απερχόμενο δήμαρχο Κωνσταντίνο Ζέρβα» είπε απευθύνοντας κάλεσμα «με σεβασμό και εκτίμηση» όπως δήλωσε τον στηρίξουν «για να αλλάξει η πόλη σελίδα».

«Γιατί η Θεσσαλονίκη μας χρειάζεται όλους» τόνισε εμφατικά δηλώνοντας πως στην προσπάθεια αυτή κανείς δεν περισσεύει ανεξαρτήτως του τι ψήφισε στις χθεσινές κάλπες.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ