Συνεχή είναι τις τελευταίες μέρες τα κορωνοπάρτι στην Αθήνα με πλήθος κόσμου να μαζεύεται σε πλατείες χωρίς να τηρείται κανένα μέτρο προστασίας.

Οι ειδικοί φαίνεται πως πλέον προσανατολίζονται σε μαζικό άνοιγμα της αγοράς και της εστίασης αμέσως μετά το Πάσχα για να σταματήσουν αυτές οι εικόνες ενώ την ίδια ώρα το Πάσχα στο χωριό απομακρύνεται.
Οι ειδικοί αναμένεται να συνεδριάσουν ξανά αυτή την εβδομάδα για μία σειρά θεμάτων, ενώ προς το τέλος της εβδομάδας αναμένεται να συζητήσουν και για το «Πάσχα στο χωριό». Οι αποφάσεις όμως δεν είναι σίγουρο πως θα «κλειδώσουν» την ερχόμενη εβδομάδα, καθώς υπάρχει πιθανότητα οι τελικές ανακοινώσεις να γίνουν ακόμη και στις αρχές της Μεγάλης Εβδομάδας. Τα δεδομένα μέχρι στιγμής πάντως δείχνουν πως η εισήγησή τους θα είναι αρνητική.

Εκτός των μετακινήσεων, θα πρέπει να δοθεί και ένας οδικός χάρτης σχετικά με το πώς θα κάνουμε Ανάσταση, αλλά και σχετικά με το ωράριο της απαγόρευσης κυκλοφορίας τα βράδια. Υπενθυμίζεται πως τα Χριστούγεννα το μέτρο αυτό είχε χαλαρώσει, ώστε οι πολίτες να γιορτάσουν όπως προβλέπεται. Κάτι ανάλογο αναμένεται να γίνει και το Πάσχα, χωρίς ωστόσο να έχει κλειδώσει κάτι συγκεκριμένο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ