Η επίλυση του προβλήματος της καθαριότητας στον δήμο της Θεσσαλονίκης αποτελεί βασική προτεραιότητα του υποψηφίου δημάρχου Θεσσαλονίκης Στέργιου Καλόγηρου.
Δυστυχώς η εικόνα της πόλης είναι τριτοκοσμική και στον τομέα αυτό .
Χαρακτηριστική η περίπτωση της Άνω Πόλης – περιοχή ζωντανό μνημείο – μεγι ίστου τουριστικού και ιστορικού ενδιαφέροντος που έχει αφεθεί στο έλεος ασυνειδητων πολιτών και ανυπαρκτων εποπτικων οργάνων με αποτέλεσμα να δεινοπαθουν κάτοικοι και επισκέπτες.
Σπασμένα πεζοδρόμια, αυτοσχέδιες χωματερές, ασυντηρητα πάρκα και ταλαιπωρημένα δέντρα σε κεντρικούς και παρακειμενους άξονες αυτής της ιστορικής πλευράς της Θεσσαλονίκης αποτελούν πάγιο φαινόμενο που ξαφνιάζει δυσάρεστα και τους εκατοντάδες τουρίστες που περπατούν στην περιοχή προκειμένου να επισκεφθούν τα μνημεία, που τα περισσότερα μάλιστα φέρουν την σφραγίδα της παγκόσμιας κληρονομιάς της UNESCO.
Ο επικεφαλής του συνδυασμού Θεσσαλονίκη Μακεδονία Στέργιος Καλόγηρος σταδιακά παρουσιάζει μέρος του προγράμματος του που στόχο έχει να δώσει στην Θεσσαλονίκη την θέση που της αξίζει με τον πολίτη της πάντα σε πρώτο πλάνο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ