Η Ελλάδα υποδέχθηκε το 2024! Εορταστικές εκδηλώσεις για την πιο μαγική νύχτα του χρόνου είχαν προγραμματιστεί στα κέντρα μεγάλων και μικρότερων πόλεων της χώρας, με τις εκδηλώσεις στην Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη να βρίσκονται στο επίκεντρο.

Πολυάριθμα, εντυπωσιακά πυροτεχνήματα φώτισαν τον αθηναϊκό ουρανό πάνω από την Ακρόπολη, τη Βουλή και το Σύνταγμα, δημιουργώντας ένα πραγματικά φαντασμαγορικό θέαμα.Στη Θεσσαλονίκη η οποία κινείται σε ιδιαίτερους ρυθμούς από το πρωί της Κυριακής, ο ουρανός αναμένεται να γεμίσει με φαναράκια, με πρωτοβουλία του Εμπορικού Συλλόγου.

«Την Κυριακή 31 Δεκεμβρίου, από τις 18:00 το απόγευμα μέχρι και την αλλαγή του χρόνου, σας περιμένουμε στην πλατεία Αριστοτέλους, στο Άγαλμα του Βενιζέλου, για να γεμίσουμε με φαναράκια τον ουρανό της πόλης, την πιο ατμοσφαιρική βραδιά του χρόνου που είναι η νύχτα των ευχών», αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο Εμπορικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης.

Μουσικά shows, χριστουγεννιάτικα happenings καθώς και άλλες δρατηριότητες σε γιορτινό κλίμα λαμβάνουν χώρα από το απόγευμα.

Πλήθος κόσμου συγκεντρώθηκε στην πλατεία Αριστοτέλους και άφησε φαναράκια την πιο ατμοσφαιρική βραδιά του χρόνου που είναι η νύχτα των ευχών.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ