ΤΕΧΝΗΤΗ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ
Εκδήλωση με το Ρομπότ «ΣΟΦΙΑ»

Η Βεργίνα Τηλεόραση σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Δικαίου Τεχνητής Νοημοσύνης Προσωπικών Δεδομένων & Ψηφιακής Διακυβέρνησης Rythmisis και το Περιφερειακό Ταμείο Ανάπτυξης της Κεντρικής Μακεδονίας , διοργανώνει το Σάββατο 27 Απριλίου στις 16.00 στο Συνεδριακό Κέντρο Ν. Γερμανός στη Helexpo ΔΕΘ (Θεσσαλονίκη) εκδήλωση με θέμα : Τεχνητή Νοημοσύνη για όλους: «Ρύθμιση, Κίνδυνοι και οφέλη».
Σάββατο 27 Απριλίου, 16.00, Helexpo ΔΕΘ
Την εκδήλωση χαιρετίζουν οι: Υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης, Υφυπουργός Εσωτερικών τομέας Μακεδονίας Θράκης Στάθης Κωνσταντινίδης, Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας, Στέργιος Καλόγηρος Δημοσιογράφος Βεργίνα Τηλεόραση, Δρ Μαρία Ωραιοζήλη-Κουτσουπιά Πρ Rythmisis Δικηγόρος Αθηνών-Βρυξελλών, Αθανάσιος Καΐσης ομ. Καθηγητής Νομικής ΑΠΘ.
Στη συνέχεια θα αναπτυχθούν θεματικές που αφορούν την Υγεία & την Τεχνητή Νοημοσύνη και την Καινοτομία-Επιχειρηματικότητα & την Τεχνητή Νοημοσύνη.
Στην εκδήλωση θα συμμετέχει ως Special Guest το ρομπότ «Σοφία» το οποίο θα δεχθεί ερωτήσεις από τους διοργανωτές, τους χορηγούς και θα έχει μια διαδραστική επικοινωνία με το κοινό.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ