Συνεχίζεται η μάχη του στρατού και της αστυνομίας στα ελληνοτουρκικά σύνορα, προκειμένου να αποτραπεί η παράνομη είσοδος μεταναστών στη χώρα.
Έβρος τώρα: Σε «συναγερμό» παραμένουν για έβδομη ημέρα στρατιώτες και αστυνομικοί στα ελληνοτουρκικά σύνορα, στις Καστανιές. Οι δυνάμεις βρίσκονται σχεδόν κατά μήκος όλου του ποταμού, στον Έβρο, συνεχίζοντας να αποτρέπουν τις προσπάθειες παράνομης εισόδου στην χώρα μας των συγκεντρωμένων που βρίσκονται σε πρόχειρους καταυλισμούς, στην τουρκική πλευρά.

Την ίδια ώρα, οι Τούρκοι συνεχίζουν τις προκλητικές τους κινήσεις τις οποίες μάλιστα «διανθίζουν» με την απαραίτητη προπαγάνδα και τα fake news. Αυτήν τη φορά, το τουρκικό υπουργείο Εσωτερικών ανακοίνωσε το εξής: «Στέλνουμε 1000 αστυνομικούς ειδικών δυνάμεων στα σύνορα για να εμποδίζουν τις απάνθρωπες ενέργειες των Ελλήνων στον Έβρο». «Τραυμάτισαν 164 ανθρώπους. Προσπάθησαν να επαναπροωθήσουν 4.900 ανθρώπους πίσω στην Τουρκία» δήλωσε ο Σουλεϊμάν Σοϊλού στους δημοσιογράφους. «Αναπτύσσουμε 1.000 άνδρες των ειδικών δυνάμεων της Αστυνομίας στα σύνορα για να αποτρέψουμε το push-back».

Ο Σοϊλού με ελικόπτερο πάνω από τις Καστανιές
Σε μια πρωτοφανή πρόκληση προχώρησε η Τουρκία όπως δείχνει το βίντεο το οποίο αναρτήθηκε στο διαδίκτυο, καθώς τουρκικό ελικόπτερο πέταξε πάνω από τις Καστανιές του Έβρου και «επέβλεψε» την τακτική κατάσταση στα σύνορα όπου χιλιάδες παράνομοι μετανάστες επιχειρούν να εισβάλλουν στην ελληνική επικράτεια.Το ελικόπτερο ανήκε στην τουρκική Στρατοχωροφυλακή και παρέμεινε πάνω από την περιοχή για περίπου 3 με 4 λεπτά.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ