Ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ έφτασε χθες Δευτέρα στο Μαϊάμι, όπου θα παρουσιαστεί σήμερα ενώπιον δικαστηρίου για να του απαγγελθούν κατηγορίες για τον τρόπο που διαχειρίστηκε διαβαθμισμένα έγγραφα μετά την αποχώρησή του από τον Λευκό Οίκο, ενώ δημοσκόπηση τον δείχνει να εξακολουθεί να προηγείται μεταξύ των Ρεπουμπλικάνων υποψήφιων.Ο Τραμπ, που παραμένει το φαβορί για να κερδίσει το χρίσμα του Ρεπουμπλικανικού κόμματος και να είναι υποψήφιος στις προεδρικές εκλογές το 2024, είναι προγραμματισμένο να παρουσιαστεί ενώπιον ομοσπονδιακού δικαστηρίου στο Μαϊάμι της Φλόριντα σήμερα στις 15:00 (τοπική ώρα, 22:00 ώρα Ελλάδας).

Κατηγορείται ότι διατήρησε στην κατοχή του διαβαθμισμένα έγγραφα που αφορούσαν την εθνική ασφάλεια των ΗΠΑ και ότι είπε ψέματα σε αξιωματούχους που προσπάθησαν να τα ανακτήσουν. Ο ίδιος ο εκατομμυριούχος δηλώνει αθώος και έχει υποσχεθεί ότι θα συνεχίσει την εκστρατεία του για να επανεκλεγεί στην προεδρία.

Ο Τραμπ, που γίνεται 77 ετών αύριο Τετάρτη, προσγειώθηκε χθες στο Μαϊάμι με ιδιωτικό αεροσκάφος, το οποίο είχε γραμμένο στο πλάι του το όνομά του.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ