Βιγιαρεάλ και Μάνστεστερ Γιουνάιτεντ σε έναν συγκλονιστικό τελικό αναγκάστηκαν να λύσουν τις διαφορές τους στα πέναλτι, με την ισπανική ομάδα να κατακτά το τρόπαιο! Αυτό ήταν το πρώτο της τρόπαιο στη συγκεκριμένη διοργάνωση, ενώ ήταν το 4ο για τον προπονητή της, Ουνάι Έμερι.

Ήταν τρομερό αυτό που έγινε στα πέναλτι μιας και χρειάστηκε να προηγηθούν 21 συνεχόμενες εύστοχες εκτελέσεις πέναλτι, για να αστοχήσει εν τέλει ο Ντε Χέα και η Βιγιαρέαλ του Έμερι να κατακτήσει το Europa League μετά το 1-1 της κανονικής διάρκειας και της παράτασης.

Όσον αφορά την κανονική διάρκεια, στο 29΄ έγινε το 1-0 από την Βιγιαρεάλ. Όλη η κίνηση τού Μορένο εξαιρετική, σεντερφορίσια, με τους παίκτες της Γιουνάιτεντ να πιάνονται στον… ύπνο! Αυτό ήταν και το πρώτο σουτ στον στόχο.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ισοφάρισε την Βιγιαρεάλ σε 1-1 στο 56ο λεπτό, με τον Καβάνι να επωφελείται από τις κόντρες και να σκοράρει σε κενή εστία απαντώντας στο γκολ του Μορένο.

Μια απίστευτη ενέργεια από τον Ράσφορντ

Στη συνέχεια της κανονικής διάρκειας και της παράτασης δεν άλλαξαν πολλά, με αποτέλεσμα το ματς να κριθεί στην διαδικασία των πέναλτι, όπου ο Ντε Χέα ήταν ο μοιραίος για τους Άγγλους.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ