Από: Δρ. Ξενοφώντα Βεργίνη

Προς: Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών «Ελευθέριος Βενιζέλος»

Υπ’ οψιν: κ. Αλέξανδρο Αραβανή

κ. Γιώργο Ζερβούδη

κ. Δημήτριο Αυγερινό

Θέμα: Ευχαριστήρια Επιστολή

Αθήνα 02/02/2022

Κοινοποίηση :

Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας, Αξιότιμον Κύριον Γεώργιο Ι. Δριτσάκο
Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών, Αξιότιμον Κύριον Κώστα Αχ. Καραμανλή
Υπουργείο Εσωτερικών, Αξιότιμον Κύριον Μάκη Βορίδη
Γραφείο Πρωθυπουργού, Αξιότιμον Κύριον Κυριάκο Μητσοτάκη
Με την παρούσα επιστολή μου θέλω ως άτομο, αλλά και ως Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος της Εταιρείας EUROFOOD ΠΟΙΟΤΗΤΑ Α.Ε., με συνείδηση και υπευθυνότητα, να συγχαρώ τη Διοίκηση του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών «Ελευθέριος Βενιζέλος», τον Γενικό Διευθυντή Επιχειρησιακών Λειτουργιών Κύριον Αλέξανδρο Αραβανή, καθώς και τον Διευθυντή Υπηρεσιών Αεροσταθμού Κύριον Γιώργο Ζερβούδη, για την επαρκή εκπαίδευση και αξιόπιστη επιλογή τοποθέτησης του διαθέσιμου ανθρώπινου δυναμικού σε αντίστοιχες θέσεις ευθύνης του Αερολιμένα.

Παράδειγμα και Υπόδειγμα ανθρωπιάς και υπηρεσιακής συμπεριφοράς αλλά και αποτελεσματικότητας η κυρία Μαριάντζελα Αλεξανδράτου, η οποία χειρίστηκε άψογα την έλευση  στο Κτήριο του Αεροδρομίου, εκατοντάδων πολιτών (οδηγών και συνεπιβατών) που είχαν εγκλωβιστεί από την πρόσφατη πρωτοφανή χιονοθύελλα στην Αττική Οδό, τη Δευτέρα 24 Ιανουαρίου 2022.

Ένας εξ αυτών ήμουνα και εγώ, που μετά από οκτώ ώρες περιπέτειας  στην Αττική Οδό, έφθασα τραυματισμένος στο Αεροδρόμιο, αφού παρέλαβα εργαζόμενη της εταιρίας μου  EUROFOOD ΠΟΙΟΤΗΤΑ Α.Ε., που είχε εγκλωβισθεί σε ταξί επί πέντε ώρες. 

Ως τραυματισμένος ζήτησα βοήθεια από την Υπηρεσία του Αεροδρομίου (Terminal Operation) όπου το προσωπικό ανταποκρίθηκε άμεσα και υπεύθυνα. Η κυρία Αλεξανδράτου και τους γιατρούς του ΕΚΑΒ κάλεσε και βοήθεια μας προσέφερε, προκειμένου να αντιμετωπίσουμε τα προβλήματά μας. 

Για τους λόγους αυτούς εκφράζω τις ευχαριστίες μου προς τη Διοίκηση του Αερολιμένα, τον Γενικό Διευθυντή κ. Αλέξανδρο Αραβανή, τον Διευθυντή κ. Γιώργο Ζερβούδη, τον Προϊστάμενο Βάρδιας κ. Δημήτριο Αυγερινό, προς όλο το προσωπικό και ιδιαιτέρως προς την ευγενέστατη και άκρως αποτελεσματική κυρία Μαριάντζελα Αλεξανδράτου.

Η προσφορά τέτοιων υπηρεσιών, σε δύσκολες ώρες, προς τους πολίτες όλου του κόσμου, δεν αναβαθμίζουν μόνο το κύρος του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών «Ελευθέριος Βενιζέλος», αλλά και τον άνθρωπο, ενώ τιμούν και προβάλλουν διεθνώς το κύρος της Ελλάδος. 

Με εκτίμηση, Δρ. Ξενοφών Βεργίνης,

Καθηγητής Οικονομικών

Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος της Εταιρείας ΕUROFOOD ΠΟΙΟΤΗΤΑ Α.Ε.

Πρώην Βουλευτής Λευκάδος, Διοικητής ΟΓΑ και Γενικός Γραμματέας Υπουργείου Εθνικής Οικονομίας (ΔΕΚΟ)

Η απάντηση του κ. Αλέξανδρου Αραβανή

Κύριε Καθηγητά.

Ευχαριστούμε πολύ για τα φιλόφρονα επαινετικά σας λόγια. Όπως πάντα «μεγάλη καρδιά»…

Λυπάμαι που λόγω της πίεσης των γεγονότων το βράδυ της 24ης ήμουν απασχολημένος και δεν ήρθα να τα πούμε και από κοντά, αλλά με ενημέρωσαν οι συνεργάτες μου σχετικά..

Καλό απόγευμα και πάντα στη διάθεσή σας.

Με εκτίμηση.

Alexandros Aravanis

Chief Operations Officer

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ