Το Σαββατοκύριακο και η Δευτέρα κύλησαν με τους οδηγούς να σπάζουν ρεκόρ καθυστερήσεων στους δρόμους, φαίνεται όμως πως μεσοβδόμαδα ο όγκος των οχημάτων μειώθηκε.

Οι κλήσεις πέφτουν βροχή, με αστυνομικούς, δυνάμεις της Τροχαίας και τη δημοτική αστυνομία του κεντρικού δήμου να βεβαιώνουν παραβάσεις ασταμάτητα, ανεξαρτήτως ώρας και ημέρας. Ακόμα και την Κυριακή εθεάθησαν αστυνομικοί να κόβουν κλήσεις σε όσους έμπαιναν στον λεωφορειόδρομο στην Τσιμισκή -αν και η απαγόρευση κανονικά ισχύει μόνο για τις καθημερινές.

Η εμφάνιση τροχονόμων στο κέντρο της πόλης ήταν ομολογουμένως δυναμική την εβδομάδα που πέρασε και με εμφανή αποτελέσματα -αλλά μόνον αυτό δεν αρκεί για τα επόμενα τέσσερα χρόνια.Πολλοί θεωρούν ότι είναι νωρίς για να εκτιμηθεί η επίδραση στους δρόμους της πόλης καθώς οι εργασίες δεν έχουν ακόμη αρχίσει κανονικά. «Βλέπουμε ότι όντως δεν υπάρχουν μεγάλα προβλήματα στην Τσιμισκή τις πρώτες ημέρες. Όμως δεν μπορεί να γίνει ακόμη αποτίμηση. Θα μπορούμε να έχουμε πραγματική εικόνα όταν ξεκινήσουν κανονικά οι εργασίες και όταν θα τοποθετηθούν αστυνομικοί και στους κόμβους του περιφερειακού.

Την πρώτη εβδομάδα υπήρχαν 130 αστυνομικοί που ασχολούνταν με το κέντρο της πόλης», τονίζει στη «ΜτΚ» ο πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης Θόδωρος Τσαϊρίδης. Σύμφωνα με τον ίδιο, στον συγκεκριμένο αριθμό των αστυνομικών αναμένεται να προστεθούν ακόμα 35 άτομα με μεταθέσεις και αποσπάσεις από άλλους νομούς.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ