Ένας 65χρονος προσήχθη για την μεγάλη πυρκαγιά στη Θάσο. Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε το ΟΡΕΝ, οι αρχές τον θεωρούν ως βασικό ύποπτο μετά τα ευρήματα στο αυτοκίνητό του.

Όπως μεταδώθηκε, στο όχημα του 65χρονου συνταξιούχου εντοπίστηκαν φωτοβολίδες και εύφλεκτο υλικό.ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΕΛΛΑΔΑ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΥΓΕΙΑ

ΚΟΣΜΟΣ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

MEDIA

ΚΑΙΡΟΣ

ΚΥΠΡΟΣ

ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

WEEKEND
NEWS: ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙΣ ΦΩΤΙΑ ΤΩΡΑ ΚΑΥΣΩΝΑΣ FUEL PASS 2 ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ ΡΕΥΜΑΤΟΣ ΡΟΥΛΑ ΠΙΣΠΙΡΙΓΚΟΥ ΠΑΤΡΑ ΣΕΙΣΜΟΣ ΚΑΙΡΟΣ
ΕΛΛΑΔΑ16/08/2022 07:39
Φωτιά στη Θάσο: Προσαγωγή 65χρονου για την πυρκαγιά
Newsroom
Φωτιά στη Θάσο: Προσαγωγή 65χρονου για την πυρκαγιά
INTIME NEWS
Μετά από έλεγχο των αρχών στο αυτοκίνητό του βρέθηκαν φωτοβολίδες και εύφλεκτο υλικό

Η διορία που τους έχουν δώσει το υπουργείο Οικονομικών και η ΑΑΔΕ για την υποβολή των δικαιολογητικών λήγει στις 31 Αυγούστου 2022. Οσοι δεν προλάβουν και χάσουν τη συγκεκριμένη προθεσμία τότε θα κληθούν να επιστρέψουν στο κράτος το 100% της ενίσχυσης που έλαβαν και μάλιστα εφάπαξ και με τόκο. Και αυτό γιατί η υποβολή των απαιτούμενων δικαιολογητικών αποτελεί έναν από τους όρους χορήγησης των κρατικών δανείων.Η υποβολή των δικαιολογητικών γίνεται μέσω της πλατφόρμας της ΑΑΔΕ mybusinessSupport ενώ επιχειρήσεις και επαγγελματίες που έλαβαν τα ποσά της ενίσχυσης θα πρέπει να γνωρίζουν τα εξής:Στις 31 Αυγούστου 2022 εκπνέει η προθεσμία πληρωμής της δεύτερης δόσης της Επιστρεπτέας Προκαταβολής. Συνολικά, η οφειλή του κρατικού δανείου εξοφλείται σε 96 άτοκες δόσεις.

Σε περίπτωση που τα προς επιστροφή ποσά βεβαιώθηκαν μετά την 25η Ιουλίου 2022, η πρώτη και η δεύτερη μηνιαία δόση θα πρέπει να καταβληθούν έως την 31η Αυγούστου 2022.

Μέχρι 31 Αυγούστου 2022 έχουν τη δυνατότητα να καταβάλουν εφάπαξ την οφειλή προκειμένου να κερδίσουν έξτρα έκπτωση 15% οι επιχειρηματίες και οι επαγγελματίες για τους οποίους το εκκαθαριστικό της Επιστρεπτέας Προκαταβολής εκδόθηκε και αναρτήθηκε στον λογαριασμό τους στο Taxisnet μετά τις 25 Ιουλίου 2022.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ