Για την πρόταση μομφής κατά της κυβέρνησης μετά την αποκάλυψη της μονταζιέρας για το έγκλημα των Τεμπών αναφέρεται σε άρθρο του – παρέμβαση – ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης την Τρίτη 26 Μαρτίου.

Πιο συγκεκριμένα, με άρθρο-παρέμβαση στην Εφημερίδα των Συντακτών, ο Στέφανος Κασσελάκης αναλύει την πρόταση του για παραίτηση της κυβέρνησης Μητσοτάκη και πρόωρες εκλογές μαζί με τις ευρωεκλογές. Μάλιστα, εξηγεί γιατί ζήτησε να συμπεριληφθούν διεθνείς παρατηρητές γεγονός που προκάλεσε σοβαρές αντιδράσεις.Σημειώνεται ότι, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ έκανε γνωστή την πρόθεσή του, μετά την απόλυση του από τον στρατό την Παρασκευή, να πάει στην Βουλή και να κάνει δήλωση στο περιστύλιο ζητώντας και πάλι την παραίτηση του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη με την λογική ότι η κοινωνία είναι πεισμένη για το θέμα της συγκάλυψης των Τεμπών.

Μάλιστα, θύελλα αντιδράσεων στους κόλπους της αντιπολίτευσης ξεσήκωσαν οι αποκαλύψεις της εφημερίδας ΤΟ ΒΗΜΑ για αλλοιωμένες κασέτες με τα ντοκουμέντα το βράδυ του δυστυχήματος των Τεμπών, με στελέχη να ετοιμάζονται να δώσουν σκληρή μάχη μέσα στην Βουλή. Όπως τονίζουν, πρόκειται για ένα ζήτημα που αφορά τον ίδιο τον πρωθυπουργό και όχι μόνο τον Κώστα Καραμανλή

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ