Η κακοκαιρία που έπληξε χθες σχεδόν ολόκληρη τη χώρα και προκάλεσε πολλά προβλήματα, συνεχίζει σήμερα με ισχυρές βροχές, καταιγίδες και τοπικές χαλαζοπτώσεις έως και τις πρώτες πρωινές ώρες στη Θράκη, τα νησιά του βορείου Αιγαίου και τις ανατολικές Κυκλάδες, έως και τις πρωινές ώρες στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και έως το μεσημέρι στα Δωδεκάνησα. Στην υπόλοιπη χώρα νεφώσεις με τοπικές βροχές, χιονόνερο στα βόρεια και κυρίως στα θαλάσσια-παράκτια σποραδικές καταιγίδες.

Όπως ανακοινώθηκε χθες το απόγευμα, το Κέντρο Επιχειρήσεων του Πυροσβεστικού Σώματος από προχθές έλαβε συνολικά 394 κλήσεις κυρίως για αντλήσεις υδάτων, απεγκλωβισμούς από ανελκυστήρες, κοπές δέντρων και απομακρύνσεις συνανθρώπων μας προς ασφαλή σημεία.

Πυροσβεστική: Πάνω από 400 κλήσεις για απεγκλωβισμούς, κοπές και αντλήσεις

Πάνω από 400 κλήσεις δέχθηκε η πυροσβεστική από την Τετάρτη, 25 Ιανουαρίου, μέχρι και τα ξημερώματα της Παρασκευής από πολίτες που χρειάζονταν συνδρομή λόγω του καιρού και των προβλημάτων που προκλήθηκαν από τις καταιγίδες, τους ισχυρούς ανέμους αλλά και τις κατά τόπους χιονοπτώσεις και χαλαζοπτώσεις. Οι κλήσεις στο ΚΕΠΙΧ αφορούσαν κυρίως αντλήσεις υδάτων, απεγκλωβισμούς από ανελκυστήρες, κοπές δέντρων και απομακρύνσεις ατόμων προς ασφαλή σημεία.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ