Επεισοδιακή καταδίωξη σημειώθηκε το βράδυ της Τρίτης σε δρόμους της ανατολικής Θεσσαλονίκης, όταν, όπως προέκυψε, αποφάσισαν να “κλέψουν” το αυτοκίνητο της μητέρας του ενός και να… προκαλέσουν πανικό.Συγκεκριμένα, όλα ξεκίνησαν όταν αστυνομικές δυνάμεις εντόπισαν και προσπάθησαν να σταματήσουν ένα αυτοκίνητο στην περιοχή της Καλαμαριάς, ένα αυτοκίνητο το οποίο προηγουμένως είχε δηλωθεί ως κλεμμένο. Ωστόσο ο οδηγός του ανέπτυξε ταχύτητα για να διαφύγει.
Ακολούθησε καταδίωξη, με το όχημα τελικά να ακινητοποιείται από τους αστυνομικούς στην περιοχή του Ελληνικού Κολλεγίου, στη Θέρμη. Κατά την καταδίωξη, ο ανήλικος οδηγός, παραβίασε αρκετές φορές τον Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας, χτυπώντας μάλιστα και μοτοσικλέτα της ΕΛ.ΑΣ. τραυματίζοντας μια αστυνομικό της Άμεσης Δράσης.
Σύμφωνα με την αστυνομία, κατά τη διάρκεια της ακινητοποίησης, προκλήθηκαν μικροφθορές σε ένα υπηρεσιακό όχημα και τη μοτοσικλέτα της αστυνομικού, ενώ πραγματοποιήθηκαν και τρείς συλλήψεις των ανήλικων παιδιών ηλικίας από 13 ως 15 ετών.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ